WestEnd City Center

Menyasszonyok sminkje a Hiúságok Vására 2007-en (április 13.)

A nemrégiben Guiness rekorderré lett sminkmester, Dévényi Kathy make-up tanácsai

Dévényi KathyA WMN Hiúságok Vására épp csak megnyitotta kapuit az érdeklődök előtt, máris színes programokkal fogadta a nagyérdeműt. A WestEnd City Center „B” parkoló szintjén létrehozott, fedett kiállítótér standok százainak portékáját kínálta, egy villámsebességgel végrehajtott candida szűréstől a fogfehérítésig bármit kipróbálhattunk. A Szépségsziget névre keresztelt, színes babzsák fotelokkal, felfújható labdákkal telehintett pódium előtt egyelőre mégis csak lézengtek a kíváncsiak. Pedig, amit Dévényi Kathy sminkmester művelt két bájos segítőtársával – kezük alatt röpke húsz perc alatt tündökletes menyasszonyok születtek az amúgy is szemrevaló modellekből – kár volt elszalasztani.


Orlando, Léber Barbara, Sentiments, Sziráczky Brigitta, Daalarna

Itt a tavasz, hódít a virágminta!

Itt a tavasz, hódít a virágminta!Végre itthon is egymást érik a külföldön elterjedt, Fashion Week jellegű divatrendezvények! De az örömben üröm, hogy a WMN kifutója távolról sem vonzott teltházat tegnap este. Pedig öt nagyság egy színpadon egy divatkultúra hiányos nemzetnek... Talán épp a hiány okozza, hogy egyelőre kevesen értékeljük a szépérzékfejlesztő divatbemutatókat, ahogy ruhatárunk stílusos összeválogatására sem fordítunk kelő figyelmet. Most még nem késő váltani! A WestEnd City Center-beli Hiúságok Vására egész hétvégén nyitva áll az érdeklődök előtt.


Artz Modell, Monarchia, Frank Adél és Nara Szalon divatbemutató

Nőies vonalvezetés, szépség és sok vidámság

Makány MártaSzerencsére már évek óta hódít a nőiesség, s – szerintem – sokan minden szívfájdalom nélkül hódolunk is be neki. Bár nem hinném, hogy a farmer ellen bárkinek is kifogása volna, azért idén is jó látni a kifutón végigvonuló szoknyákat, fodrokat, virágos anyagokat, a derekat és csípőt hangsúlyozó fazonokat. Én legalábbis nőként lelkesen üdvözlöm a tavaszt, s vele a nőiességet hangsúlyozó ruhakölteményeket, amelyek láthatóan nem hiányoztak az Art’z Modell, a Monarchia, Frank Adél és a Nara Szalon kollekcióiból sem.


Sariana, Felina fehérnemű- és fürdőruhabemutató

Felina fürdőruhaDzsungelszínekben

A Hiúságok Vására kifutóján három nap alatt minden megfordult, ami ruha, miért épp a fehérnemű és a fürdőruha lett volna kivétel? Két vezető és hazánkban igen közkedvelt fehérneműmárka, a Sariana és a Felina vonultatta fel a 2007 Tavasz/Nyári fehérneműtrendeket - sok rózsaszínnel -, utóbbi pedig az idei fürdőruhadivat kulcsszavát is elárulta, ami nem más, mint a dzsungel. A tenyérnyi ruhadarabokat pedig válogatott szépségek mutatták be: a Miss Balaton híresen csinos döntősei lettek alkalmi modellek.


Vanicsek Gábor, a Trendparty szervezője, a Bloom Models vezetője

TrendpartyA 2007. tavaszi Trendparty, avagy a WMN 0. napja

Az első WMN Hiúságok Vására, a Westen City Center „B” parkolójában a Bloom Models Trendparty-val nyitott. A Pussy Deluxe és a Vive Maria fehérneműitől, Kemenesi Tünde metroszexuális férfikollekcióján át, Benes Anita menyasszonyi és báliruha költeményeiig sokan kifutóra léptek. A szakmát és a megrendelőket közös fedél alá toborzó rendezvény sikeréről Vanicsek Gábort, a Trendparty szervezőjét és a Bloom Models ügynökségvezetőjét faggattuk, aki örömmel osztotta meg velünk a Westend-beli kiállításon szerzett tapasztalatait is.


Holnapután megnyíilik a Hiúságok Vására (április 13-15.)

Készül a NŐAz első kiállítás csak nőknek

Örömmel értesítjük Ö-Nő-ket, hogy 2007. április 13-15 között megnyílik egy soha nem volt kiállítás: a Hiúságok Vására, amely a nőknek szól, a nőkről. Itt mindenki azzal foglalkozhat majd, amire év közben alig marad ideje, és nem számít, hogy szingli, vagy férjes asszony, leány vagy anya, vékony vagy teltkarcsú. Legyen szó szépségápolásról, divatról, családalapításról, gasztronómiáról, vagy lakberendezésről, a háromnapos Hiúságok Vására (Westend City Center "B" parkoló) segít megtalálni, mitől válhat egy nő NŐVÉ.


Körinterjú a WMN Hiúságok Vására látogatóival (április 14.)

WMN Hiúságok VásáraMiről álmodik a lány?

- Sosem fogom megérteni a nőket! – kiáltott fel pár éve egy barátom, másfél órányi panasz és három dupla fekete után. – Annyira kiszámíthatatlanok vagytok! Sosem tudni, mire hogyan reagáltok majd! Persze, te mit sem értesz ebből, hiszen te is közéjük tartozol! – nézett rám vádlón. Most azonban én nem értem, hol marad a többi nő... Miért nem nyüzsögnek mindahányan a WMN Hiúságok Vására 196 standja körül, amikor mindez nekik készült? Jobb híján megkérdeztem hát azokat, akik eljöttek.


Sugarbird a WestEndben, divattervező Megasztárok

Sugarbird Covergilrs 2010. június 24-én Sugarbird üzlet nyílt a WestEnd City Center bevásárlóközpontban. Az ez alkalomból rendezett bemutatón természetesen a Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Zimány Linda és Horváth Éva is színpadra lépett, egyedül Dukai Regina hiányzott a csapatból, aki jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti. Ott voltak viszont a megasztárosok, akik a budapesti bevásárlóközpont közepén felállított kifutón mutatták be saját tervezésű pólóikat: Hien, Király Viktor, Caramel, Bencsik Tamara és Tóth Vera saját megasztáros kollekciót készített J. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője segítségével. De nem csak az énekesek okoztak meglepetést a nagyszabású divatshow-n. A  TV2 Jóban Rosszban sorozatának három csinos színésznője: Madár Veronika, Szorcsik H. Viktória és Vágvölgyi Lilán bikiniben vonultak a nagyközönség elé. 


Az első WMN Hiúságok Vására április 13-án kezdődik a Westendben

Modell - barátságKi mondta, hogy a szépség mulandó?

Még ha így is volna, 2007. április 13. és 15. között a Hiúságok Vásárán minden ilyen örökérvényűnek hitt igazság érvényét veszti. Sutba vághatjuk ősanyáink által ránk hagyományozott nőiesség fogalmunkat, mindent, amit erről a sokat tárgyalt "misztikumról" idáig gondoltunk, mert ha a WestEnd City Center "B" parkoló szintjén megrendezésre kerülő, interaktív kiállítás nem is változtatja meg életünket, abban biztosan segít, hogy trendben tudva önmagunkat egy kicsit a világot is saját képünkre formálhassuk, mi, a gyengébb nem képviselői.


Stumpf Imre és trüffELLE! divatbemutató a WMN Hiúságok Vásárán

Körtvély Adrienne, divattervező, a TrüfELLE tagjaElegancia „finom” hölgyekre szabva

Szokták mondani, menetközben jön meg az étvágy. Hogy divatbemutatók esetében sincs ez másként, a WestEnd City Center nőttön-növekvő közönsége a bizonyság rá. Bár a Magony Szilvia által csak a „nap koronájának” titulált események sem vonzottak teltházat, a helyszínen a péntekinél mégiscsak szebb számban jelent meg a nagyérdemű. A hirtelen támadt divatéhséget nem írhatjuk persze egyedül Stumpf Imre kifinomult kosztümjeinek, avagy Körtvély Adrienne és Kolyvek Antónia ínyenc, trüffELLE!-világot idéző ruhakölteményeinek számlájára, noha, meg kell jegyezzük, a délután folyamán kétségtelenül mindhárom divattervező kitett magáért. A gusztus felcsigázásában a szervezőknek is szerepe volt, vasárnapra virradván még a borsos belépti díjat is hajlandóak voltak elengedni.


A WMN Hiúságok Vásárának vasárnapi backstage-e (április 15.)

WMN Hiúságok Vására backstageMindent vagy semmit!

Míg Istenes László a manökenek színrelépése előtt kedvébresztő kommentárjaival csigázza a divatra szomjas nagyérdeműt, nevezetesen, ha tudnánk, mennyi izgalmas dolog folyik a háttérben, amiről mi, lévén egyszerű, földi halandók, sajnos lemaradunk…, mindenből részét kivenni igyekvő magam elszántan kotor a rendetlenségéről hírhedt női táska mélyén rejtező mobilkészülék után. Milliomos ugyan, a telefonos segítséget igénybe véve sem leszek, Körtvély Adrienne divattervező vezetésével viszont bátran lépem át a kiváltságosok demarkációs vonalát, emelt fővel ballagok a kulisszák mögött rejtező modellrengetegbe, meggyőződni, mi mindenről beszél a jóvágású konferansz.


A WMN Hiúságok Vására a kiállítók és a látogatók szemszögéből

Léber Barbara bemutató - Hiúságok vásáraCsak a tükör torz?

Kezdjük a keserű igazsággal. Bármennyire is szeretnénk, a háromnapos rendezvény sikeréről sajnos nem számolhatunk be. A Westend City Center „B” parkolójában létrehívott Hiúságok Vására kiállítás a maga 196 standjával sem bizonyult elégnek az érdeklődés felcsigázására. Hiába a termékmintákat osztogató, mosolygós hoszteszek hada, hiába a divatszakma nagyjait felvonultató bemutatók, valahol porszem került a gépezetbe. Kiállítókat faggatunk, akik a kivitelezés dicsérete mellett, a látogatók hiányáról sem felejtettek el beszámolni.

ALMAF