Körinterjú a WMN Hiúságok Vására látogatóival (április 14.)

Sosem fogom megérteni a nőket! – kiáltott fel pár éve egy barátom, másfél órányi panasz és három dupla fekete után.


WMN Hiúságok VásáraMiről álmodik a lány?

- Sosem fogom megérteni a nőket! – kiáltott fel pár éve egy barátom, másfél órányi panasz és három dupla fekete után. – Annyira kiszámíthatatlanok vagytok! Sosem tudni, mire hogyan reagáltok majd! Persze, te mit sem értesz ebből, hiszen te is közéjük tartozol! – nézett rám vádlón. Most azonban én nem értem, hol marad a többi nő... Miért nem nyüzsögnek mindahányan a WMN Hiúságok Vására 196 standja körül, amikor mindez nekik készült? Jobb híján megkérdeztem hát azokat, akik eljöttek.



gy ltjk a frfiak

Szombaton, este fl nyolckor shajtva rogytam le a Szpsgszigetnek keresztelt krsznpad mell, a hatalmas babzskok egyikre. Csak nztem kifel a fejemből, hol a lzengő embereket figyelve, hol a lbaimnl vidman gurigz, sznes labdkat fixrozva. A labdacsok persze nem maguktl keltek vndortra, a női nem egy apr kpviselője tartotta mozgsban e vidm vilgot.

Krbekmlelek, elvgre egy ilyen pici lny, brmennyire a gyengbbik nem kpviselői szmra lett is kitallva ez a rendezvny, nem kszhatott-mszhatott el egyedl idig. Meg is tallom a babakocsival a babzskok mell parkol szlőt, egy apukt, sőt nem is egyet, hanem mindjrt kettőt is.

Kt frfi, kt babakocsi, kt baba…nők sehol a kzelkben, s mindez a nőknek szl WMN Hisgok Vsrn. Imnti fradtsgom, mintha sosem lett volna, a kt apuka mell perdlk mosolyogva. Vallomsom hallatn, miszerint nhny krdst tennk fel, az egyikk rgtn el is sasszzik mellőlnk, gy kettesben maradok a frfi du btrabbik tagjval.

'A legjobb, hogy kevs az ember.'

Szokatlan ltvny egy frfi egyedl a kislnyval ezen a vsron. Mrt jttetek ki? - rdeklődm. - Igazbl nem kettecskn jttnk, a felesgemet ksrtk el. - feleli kszsgesen az inkognitjt őrizni kvn, btrabbik r. - Ő is killt, mi meg addig krbenznk.WMN Hisgok Vsra - s hogy tetszik, amit ltsz? - forszrozom. - Szerintem nagyon j tlet ez a killts, tetszik, mg ha nem is neknk talltk ki… Az a legjobb, hogy kevs az ember. Nincs tmeg, nem kell furakodni, a babakocsival is knnyedn stlhatunk. A gyerekek miatt főleg rlk ennek, persze, ami nekem előny az a felesgemnek s a tbbi killtnak kifejezetten htrny…

Szerinted mi annak az oka, hogy ilyen kevs a ltogat? - bkm ki vgre, ami az oldalamat frja. - Egyrszt taln az idő. - felelei az r. - Szpen st a nap, meleg van…valsznűleg ez is nagyban hozzjrult ahhoz, hogy kevesebb az ember, mint szmtottak r. Br az is igaz, hogy maga a West End zsfolsig van tmve vsrlkkal… Ami mg elkpzelhető, az a megfelelő reklm hinya. n mr rgta tudok erről a rendezvnyről, de csak azrt, mert a felesgem killtknt rdekelt benne. Egyb csatornkon nem nagyon emlkszem, hogy reklmoztk volna. Br lehet, hogy azrt nem figyeltem fel r, mert frfiknt nem n vagyok a clcsoport, nem azokat a mdikat olvasom, nzem, amit a nők. Taln majd a kvetkező. A legjobb reklm gy is az, amikor az emberek a bartaiktl rteslnek valamiről, mert az mr egyben referencia is.

Krdsemre, hogy jvőre is kijnne-e, a vlasza egyrtelmű: - Mindenkpp. Amint mr emltettem, szerintem nagyon j maga az tlet, s sznvonalas a helyszn, a megjelens is. Igen, kijvnk! s ha jobb reklmot kap, biztosan msok is gy tesznek majd.

s hogy vssr-e a vsr? -Egyelőre csak beszlgettnk, stlgattunk…de lehet, hogy vesznk majd egy hintt a kislnyomnak, ami nagyon megtetszett mindkettőnknek.

Beszlgetsnket a sznes labdk kzt minduntalan felbukkan s eltűnő csemete, azaz a csemete felkutatsa zrja rvidre.

s gy ltjk a nők

Tudjuk, hogy a frfiak a Marsrl jttek, a nők pedig a Vnuszrl, de azrt kvncsi voltam, hogy vajon itt s most, a vlemnyek szempontjbl is ennyire eltrő-e a kt nem kpviselőinek llspontja.

WMN Hisgok VsraSzerencsmre tapasztalt, mindenfle killtst-vsrt megjrt, rutinos ltogatkkal hozott ssze a sors, br a kt hlgy most csak a dlutnjt sznta e kedvtelsre. - Hrom utn rkeztnk – mondjk, s n nem tudom megllni, hogy ne emltsem meg, milyen jl is tettk, mert pont hromtl – ha nem csalnak az rteslseim – lehetett olcsbban bejutni. Nem, ők kilencszz forintot fizettek – lltjk, nem is sejtvn, hogy az eredeti belpő ennek dupljba kerlt.

A hrre elkpednek, majd megindul a szradat, szinte mr nem is kell krdeznem. - Taln ezrt is vannak ilyen kevesen – von vllat az egyikk. – Pedig maga az ltet, a killts, a vsrlsi lehetősgek, a programok alapvetően jl ki vannak tallva. De a helyszn! gy eldugtk, hogy alig lehetett megtallni. Egy-kt tbla a West Endben s annyi… Parkol, meg B szint…ki tudja ezt kibogozni? Eleve egy szinttel lejjebb kerestk, vgl a bevsrlkzpont informcis pultjnl kaptunk tbaigaztst. s a belpőkről sem szlt senki előre! n legalbbis nem tudtam rla. Br az is homlyos volt a szmomra, hogy miről is szl ez az egsz. Itt mr lttam programfzetet, de egybknt…Előszr nem is akartunk bejnni! De vgl nem bntuk meg, mert klnben tnyleg tetszik. Krlnztnk, s ignyes, szpen kivitelezett a killts. Br ami igazn rdekelt volna, arrl lekstnk, a divatbemutatkrl…valahogy nem talltuk meg a kifutt.
A msik pedig a smink. Szerettk volna, ha szpen kifestenek minket, ahogy ltni is lehet, hogy fiatal, csinos ltogatkkal meg is teszik. Minket azonban nem nagyon akartak vllalni…Mirt? Hiszen, aki profi a szakmjban, annak pp gy tudnia kell, mikpp szpthet meg egy mr nem olyan fiatal nőt, mint azt, hogyan varzsolhat gynyrűv egy eleve szp pofikt. De persze ez utbbi sokkal egyszerűbb, a kihvsoktl meg lehet, hogy tartanak…- shajtotta.
- Viszont mennyei saltt ettnk valamelyik pultnl, s nagyon kedves volt a lny is. Azt hiszem, az volt a kedvencem, tőle vsroltam is. Meg a masszzs…s a kvs – lelkesl, mg trsnője szaporn blogat. – Jajj, s az az gy, amit be lehet csukni! A műkrms is kedves volt, sokig beszlgettnk vele! Alapjba vve sok rdekes dolgot lttunk, ha megrendezik, jvőre is kijvnk.

Fotk a WMN HIsgok Vsra vendgeiről, killtirl - 2007-04-13

Fotk a WMN Hisgok Vsra 2. napjrl, műsorairl - 2007-04-14


Írta: Szeitl Mónika , Dátum: 2007-04-24






ALMAF