szépség

teszt - 2011-ben is GLAMOUR Women of the Year

teszt - 2011-ben is GLAMOUR Women of the Year

A GLAMOUR magazin Anglia és Amerika után hazánkban is hagyományt teremtett, hiszen nem telhet el március úgy, hogy ne tudjuk meg, hogy a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek közül ki állhat be a Women of the Year címmel büszkélkedhető kedvencek sorába. 2011-ben ráadásul a legszerencsésebb szavazók is bejuthatnak az exkluzív gálára.


Egykori kollégáival száll versenybe Peller Mariann

Peller MariannTavaly még díjat adott át, idén már Peller Mariann is a Glamour jelöltjei között van, és volt RTL Klubos kolléganőivel, Ördög Nórival, Liluval, Barabás Évivel, illetve a Class FM délutáni műsorvezetőjével, Vágó Pirossal szemben küzd a Women of the Year címért.


Lilu és Tóth Gabi a legjobbak között

Lilu és Tóth Gabi a legjobbak közöttPink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy egy igazán glamúros bulin ünnepelje meg az év legtehetségesebb nőit a Glamour Women of the Year díjátadó gáláján. A magazin a legjobb nők elismeréseként idén harmadik alkalommal hirdetett győztest 6+1 kategóriában egy igazán csillogó, exkluzív partin. Lilu, Gryllus Dorka, Tóth Gabi, Palvin Barbara, Mojzes Dóra és Janicsák Veca örülhetett a Glamour díjának, amelyet több, mint huszonháromezer olvasó szavazott meg. Idén először pedig az év hősnői, a Multikultúra egyesület tagjai is elismerést kaptak.


Plasztikázott Hölgyek Szépségversenye 2010.11.12.

Plasztikázott Hölgyek SzépségversenyeNovember 12.-én pénteken a Symbolban este 22:00 órától megnézheted a Ms. Plastic Queen verseny döntőjét, ahol kiválasztásra kerül a 20 döntős hölgy. 23:00 órától pedig ha maradsz, együtt is bulizhatsz velük!

A zenét Richardson a RiseFM hivatalos Warm UP DJ-je szolgáltatja!

Ha úgy érzed hogy a szilikon nem elég, és nem ijedsz meg a bombázó nők tömegében, akkor most pénteke a Symbolban a helyed!

További info és exklúzív képek a RiseFM hivatalos Facebook oldalán!
(www.facebook.com/risefmofficial)

Belépés:
hölgyeknek 1000Ft.
uraknak 2000Ft.


A bőrterapeuta több, mint kozmetikus

Caprice és Goczi Katerina 2004A bőrterapeuta az a kozmetikus, aki a hagyományos kozmetikai kezeléseken túl az orvos – elsősorban a plasztikai sebész és a bőrgyógyász – keze alá dolgozik, és bizonyos, nem orvosi feladatokat, átvállal tőle. A plasztikai sebész jobb keze. A kozmetikus szakma óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Míg a '90-es években legtöbben csak gyantáztatni, esetleg arctisztításra jártunk kozmetikushoz, addigra mára szinte megszámlálhatatlan szolgáltatást vehetünk igénybe a kozmetikai szalonokban. Választhatunk különböző krémes arckezeléseket, lézeres vagy ultrahangos kezeléseket, és többféle testformáló, bőrfeszesítő szépségápolási eljárást is.


Léber Barbara Couture AQVA 2011

A média és a szépség iránt fogékony közönség hatalmas érdeklődése mellett mutatta be hazánk vezető divattervezője, Léber Barbara tavasz/nyári kollekcióját a Gellért Fürdő előcsarnokában, március 22-én. A víz világnapján debütált kreációkat a földi élet alapját jelentő természeti elem inspirálta.


3 D-s plasztika

3D-s plasztikaNincs többé félreértés, mostantól nem bizonytalan egy-egy szépészeti beavatkozás eredménye. Amerikában a készülék nélkül már nem műtenek, hazánkban pedig először a Pécsi Da Vinci Magánklinika használja az egyedül a tulajdonában lévő Axis Three XS 400 3D-s plasztikai sebészeti tervező rendszert, amely lehetővé teszi, hogy saját testképen és 3 dimenzióban jelenítsék meg a tervezett szépészeti beavatkozást. A pécsi klinika orvosai dr. Kárász Tamás orr-specialista és dr. Tizedes György mell-specialista Budapesten is tartanak konzultációt a Mammut II-ben található Egészségközpontban.


Mészáros Vivien képviseki hazánkat kínában!

Mészáros Vivien képviseki hazánkat kínában!

Mészáros Vivien budapesti diáklány, nem mellékesen modell, abban a kivételes megtiszteltetésben részesült, hogy 16 éves kora ellenére meghívást kapott a világ egyik legnagyobb modell versenyére, a „Miss Modell of The World „- re Kínába! A versenyen 62 ország képviselteti magát, és indít versenyzőt, a költségeket a meghívó fél állja ! Erről bővebben az alábbi weboldalon található információ és a versenyzők fotói:


Bódi Sylvi a tekintetével hódít

Bódi Sylvi a tekintetével hódítBódi Sylvi csábos tekintetével nemcsak az ország férfilakosságát vette le a lábáról, hanem Dukai Reginát és Zimány Lindát is megbabonázta. A sztár divattervező nagy hatással volt barátnőire, akik új nyári sminkelési tippeket kaptak a csinos modelltől.

ALMAF