Nemes anyagok lágy hullámzása, áttetsző texturák, nedves hatású felületek

Az este háziasszonya Görög Zita volt, a ruhákhoz a lágyesésű frizurákat a Hajas Szalonok kiváló fodrászai készítették


A média és a szépség iránt fogékony közönség hatalmas érdeklődése mellett mutatta be hazánk vezető divattervezője, Léber Barbara tavasz/nyári kollekcióját a Gellért Fürdő előcsarnokában, március 22-én. A víz világnapján debütált kreációkat a földi élet alapját jelentő természeti elem inspirálta.



Nemes anyagok lágy hullámzása, áttetsző texturák, nedves hatású felületek öltöttek páratlan és nemes alakot a modelleken, tisztelegve a tervezőre olyannyira jellemző örök női értéket hangsúlyozó szabásvonalakkal. A vízhez társított árnyalatok mellett megjelentek a virágos tavasz és az érett nyár színei is, az élénk zöld, vörös, fejedelmi kék, rózsa, levendula, az aranyló fény és a naplemente. Nem kellett nélkülöznünk Léber Barbara egyik meghatározó stílusjegyével készült, fűzős modelleket sem, bár a kollekció jelentős részét könnyed, szinte súlytalan ruhák alkotják. Letisztult, a kelmék egyedi tulajdnságait előtérbe engedő szabás társul fantáziadús, tervezői bravúrokkal. Ilyenek például az aszimmetrikus megoldások, mély dekoltázsok, a vállnál és csuklónál rögzített, lebegő ujjak, a fűzőpántos illesztések és az anyagokat összetartó, láncos megoldások.

18 modell sellőként vonult végig hazánk egyik legszebb építészeti értéke, a Gellért Fürdő káprázatos előcsarnokának művészi mozaikberakásos padlózatán. Sztárok, média és a társasági élet kiválóságai, Léber Barbara törzsvásárlói értékelték elismerésüknek hangot adva az AQVA kollekciót, melyben a Nő minden aspektusa megtalálható. A kislányosan huncut, a tündérkirálynő, a csábítóan ledér, a végzetesen vonzó, a szenvedélyes, a rafináltan ügyes, az arisztokratikusan okos, az izgalmasan kiszámíthatatlan és az időtlen klasszikus.

Az este háziasszonya Görög Zita volt, a ruhákhoz a lágyesésű frizurákat a Hajas Szalonok kiváló fodrászai készítették. Az egyedi tervezésű Léber Barbara Couture ruhák a belvárosi The Corset szalonban vásárolhatóak meg.


Írta: daspublishing.eu , Dátum: 2011-04-01






ALMAF