A Sugarbird lányok trendet teremtenek

Bódi Sylvi csábos tekintetével nemcsak az ország férfilakosságát vette le a lábáról, hanem Dukai Reginát és Zimány Lindát is megbabonázta.


Bódi Sylvi a tekintetével hódítBódi Sylvi csábos tekintetével nemcsak az ország férfilakosságát vette le a lábáról, hanem Dukai Reginát és Zimány Lindát is megbabonázta. A sztár divattervező nagy hatással volt barátnőire, akik új nyári sminkelési tippeket kaptak a csinos modelltől.Most hogy itt a nyár, a Sugarbird lányoknál nemcsak az öltözködésben, de a sminkelésben is fő szempont a természetesség és a kényelem. A Bódi Sylvi új trendet teremtett barátnői körében, akik legutóbbi közös fotózásukon irigykedve csodálták Sylvi igéző szempilláit.

Sosem szerettem a sminkeléssel bajlódni, különösen nem nyáron. Ezért nagyon örülök ennek az új módszernek, mert segítségével különösebb erőfeszítések nélkül varázsolhatok magamnak igéző, macskás szemeket. A pillasor mely ráadásul csak nevében Xtreme, hatásában teljesen természetes, így sokszor a környezetem sem veszi észre a változást. Csak az tűnik fel nekik, hogy valami miatt más a tekintetem. Valószínűleg ez volt az, ami a lányoknak is szemet szúrt, amikor néhány héttel ezelőtt egy fotózáson először megláttak. Rögtön faggatni is kezdtek, mi a titkom” - árulta el mosolyogva Bódi Sylvi, aki nagyon örül annak, hogy ezzel az apró praktikával sikerült megkönnyítene tervezőtársai életét.

Ezt látva, Debreczeni Zitának sem kellett több, Dukai Regina hatására mára ő is az új módszer követője.


Írta: Redlemon.hu , Dátum: 2011-06-23


ALMAF