Tájékoztató előadás lesz a KREA szakjairól (május 13.)

2010. május 13-án 15:00-tól a KREA Kortárs Művészeti Iskola tájékoztató előadást tart, ahol az érdeklődők a 20102011-es tanévben induló és a meglévő szakokról kaphatnak bővebb inf


KREA2010. május 13-án 15:00-tól a KREA Kortárs Művészeti Iskola tájékoztató előadást tart, ahol az érdeklődők a 2010/2011-es tanévben induló és a meglévő szakokról kaphatnak bővebb információt. Az általános tájékoztatót követően a szakvezetők külön-külön is válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A KREA Kortárs Művészeti iskola ősztől több új, hiánypótló mesterkurzust indít, melyek legfontosabb célja, hogy a magyar művészeti állami MA képzések mellett olyan alternatívákat kínáljon - többek közt a leendő divatújságíróknak, divatszerkesztőknek -, ahol a képzés középpontjában a magas művészeti és vizuális műveltség oktatása és a gyakorlat centrikus szakemberképzés áll. A piac megköveteli, hogy az adott szakterülettel foglalkozók elméleti tudása és informáltsága magas színvonalon legyen, gyakorlati tudásuk révén pedig megfeleljenek a hazai és nemzetközi szakterületi kihívásoknak.



Művészetkommunikáció és menedzsment mesterkurzus

A képzés elsősorban a BA diplomával rendelkezők számára kíván használható alternatívát nyújtani, akik kikerülve immár a gyakorlatban is használható koncentrált tudásra tehetnek szert több, ma hiányszakmának számító területen. A szakon végzett hallgatók a szakspecifikációinak és a témaközpontú /design építészet, divat, képzőművészet/ mesterkurzusoknak köszönthetően nagy eséllyel tudnak majd elhelyezkedni a szakképzettségnek megfelelő munkakörökbe, amilyen például művészeti műsorszerkesztő, művészeti újságíró és/vagy kritikus, szak-kommunikátor, valamint a különböző audiovizuális, elektronikus és papír alapú művészeti sajtóorgánumok szerkesztői vagy főszerkesztői posztjai.

Webdesign és Újmédia alapszak és mesterkurzus

A KREA ezen a területen az első olyan képzést nyújtja, amely a 6 féléves alapképzést 2 féléves mesterkurzussal egészíti ki. A nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tanári kar biztosítja, a hallgatók kimagasló képzettségét, amivel nemzetközileg is elismert professzionális szakemberekké válhatnak. A szakvezető Németh Ádám webdesigner, aki Walt Disney Internet Group vezető tervezője, majd 2008. novemberétől, a bostoni központú LogMeIn Ltd. vezető tervezője lett.

A KREA meglévő és újonnan induló szakjai

Enteriőrtervezés • Lakberendezés • Tervezőgrafika • Tervezőoperátor • Divattervezés • Stylist • Fotó • Smink • Képzőművészet • Művészeti újságírás • Webdesign és Új Média • Hair-stylist

Tájékoztató előadás

Időpont: 2010. május 13. 15:00
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola (1051 Budapest, Október 6. utca 18., félemelet)

Forrás: KREA


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-05-11






ALMAF