Egykori kollégáival száll versenybe Peller Mariann a Glamour jelöltjei között

Tavaly még díjat adott át, idén már Peller Mariann is a Glamour jelöltjei között van, és volt RTL Klubos kolléganőivel, Ördög Nórival, Liluval, Barabás Évivel, és Vágó Pirossal küz


Peller MariannTavaly még díjat adott át, idén már Peller Mariann is a Glamour jelöltjei között van, és volt RTL Klubos kolléganőivel, Ördög Nórival, Liluval, Barabás Évivel, illetve a Class FM délutáni műsorvezetőjével, Vágó Pirossal szemben küzd a Women of the Year címért.A mindig mosolygós Peller Mariann már alig várja a márciusi Glamour Women of the year gálát, ahol a legjobb műsorvezetőnek járó díjért száll versenybe egykori tévés kolléganőivel. A szőke szépség azonban nem izgul, hiszen ifjú tévésként már a jelölés miatt nyertesnek érzi magát.

Barabás Éva„Természetesen nem tartom magunkat ellenfeleknek, hiszen mindannyian jó ismerősök vagyunk, ráadásul Nóri, Lilu és Évi a szakma nagyjai közé tartoznak. Én két éve vagyok képernyőn, így minden túlzás nélkül mondom, hogy megtiszteltetés ebbe a csapatba tartozni” – árulta el Mariann, aki a tavalyi díjátadón beleszeretett a Glamour gálába, de még legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy idén már jelöltként léphet a színpadra. „Amikor felhívtak a jelöléssel, először alig hittem a fülemnek. Nagyon büszke vagyok, hogy az esélyesek közé kerültem, és köszönöm a bizalmat a közönségnek” – tette hozzá a Story TV és a Rádió1 műsorvezetője.


A kategória idei különlegessége, hogy első ízben került a jelöltek közé rádiós műsorvezető. Vágó Piros, a Class Délután műsorvezetője maga is meglepődött a jelölésén, de nagyon örül annak, hogy hangját ilyen sokan ismerik és szeretik.

Vágó Piros„Amikor megtudtam, hogy engem is jelöltek a legjobb műsorvezető díjára, rögtön megnéztem a listát, és bevallom, kihúztam magam: számomra rendkívül nagy dolog rádiósként itt szerepelni” – mesélte boldogan Vágó Piros, aki minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb női rádiós műsorvezető. Sikere évek óta töretlen, ő mégis zavarban van, ha titkáról kérdezik. „Magam sem tudom, mi lehet a titok, és mindig felteszem magamnak a kérdést: vajon jól csinálom? Az biztos, hogy sosem próbáltam többnek látszani, mint ami vagyok. A mikrofon mögött is ugyanolyan természetesen viselkedem, mint a hétköznapokban, remélem, ezt a hallgatók is érzik, és ezért tudok közel kerülni hozzájuk.”


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-02-01


ALMAF