Vágó Piros

Vágó Piros Név: Vágó Piros
Foglalkozás: rádiós műsorvezető
Születési idő: 1973-06-19
Születési hely: -
Haja színe: vörös
Szeme színe: kék
Magassága: 174 cm
Súlya: 60 kg
Családi állapota: férjezett
Csillagjegye: Nyilas

Vágó Piros első munkahelye a szentendrei Pilis Rádió volt. A Pilis Rádió alapításában közreműködött, két évig dolgozott Szentendrén.

Ezután a budapesti 92.9 Star Rádióhoz került, Garami Gábor volt a közvetlen munkatársa. Egy évet töltött el a Sláger Rádiónál, később egyet a Danubius Rádióban. A Danubius Rádióban Rákóczi Ferenc és Lovász László műsorvezetőkkel szórakoztatta a hallgatókat.

A rádiózás mellett a tévés szakmában is jártas. Fél évig a Magyar Televízió Naprakész című élő műsorát vezette, de vendég-műsorvezetőként az RTL Klub Reggelijében is láthatták a tévénézők.


Sztárcsemeték mesés délelőttje a Vidámparkban

Sztárcsemeték mesés délelőttje a Vidámparkban

Sarka Kata kislányával, Noémivel és Tornóczky Anitával; Dopeman barátnőjével és lányával, Fannival; Vágó Piros pici fiával, Zalánnal; a KFT zenekarból Bornai Tibor unokájával; Fésűs Nelly cserfes kislányával, Csengével; a Hooligans dobosa, Endi párjával és Kiarával; valamint VV Anikó együtt ünnepelte a gyermeknapot a Budapesti Vidámparkban. A sztárok és csemetéi a Sugarbird legújabb mesepólójában próbálták ki Dzsungel ország játékait.


Vágó Piros szeret kilógni a sorból

Vágó PirosÚj szerelem toppant be váratlanul Vágó Piros életébe. A Class FM műsorvezetője néhány hónapja egy manufaktúra különleges ékszereinek bűvöletében él. Piros mindig is szerette az extravagáns ruhákat és kiegészítőket, így a Glamour gálán is valami egészen egyedi szettet szeretett volna viselni. Amikor a ruha megvolt, már csak valami extrém nyakláncra volt szüksége. A véletlen oldotta meg a helyzetet: a műsorvezető egyik barátnője hívta fel Piros figyelmét az érdekes üvegből és ásványokból készült ékszerekre.


Egykori kollégáival száll versenybe Peller Mariann

Peller MariannTavaly még díjat adott át, idén már Peller Mariann is a Glamour jelöltjei között van, és volt RTL Klubos kolléganőivel, Ördög Nórival, Liluval, Barabás Évivel, illetve a Class FM délutáni műsorvezetőjével, Vágó Pirossal szemben küzd a Women of the Year címért.

ALMAF