Egyedi ékszerek formájában talált rá a műsorvezetőre egy új szerelem

Vágó Pirost első rádiósként jelölték idén a Glamour Woman of the Year legjobb műsorvezető kategóriájában, történelmet írva ezzel


Vágó PirosÚj szerelem toppant be váratlanul Vágó Piros életébe. A Class FM műsorvezetője néhány hónapja egy manufaktúra különleges ékszereinek bűvöletében él. Piros mindig is szerette az extravagáns ruhákat és kiegészítőket, így a Glamour gálán is valami egészen egyedi szettet szeretett volna viselni. Amikor a ruha megvolt, már csak valami extrém nyakláncra volt szüksége. A véletlen oldotta meg a helyzetet: a műsorvezető egyik barátnője hívta fel Piros figyelmét az érdekes üvegből és ásványokból készült ékszerekre.Vágó Pirost első rádiósként jelölték idén a Glamour Woman of the Year legjobb műsorvezető kategóriájában, történelmet írva ezzel, hiszen eddig kizárólag televíziós arcok küzdöttek meg a díjért. Piros a számára oly fontos gálán szeretett volna valami igazán hozzá illő egyedi ruhát és kellően extravagáns kiegészítőt viselni. A Class FM délutáni műsorvezetője már meg is álmodta a türkiz színű ruhát, az anyag is megvolt hozzá, csak a megfelelő ékszerek hiányoztak. A bájos rádiós hetekig tanácstalan volt, ám egy távoli barátnője küldött neki egy ékszermanufaktúrát bemutató linket.

„Félelmetes egybeesés történt velem nemrég. Épp a Glamour gálára készülődtem és már csak egy szép kiegészítő kellett volna, amikor egy debreceni barátnőm felhívta a figyelmem a Faludi G ékszerekre. Az egyik kollekció darabjai pont ugyanolyan türkizben ragyogtak, mint az én ruhám!” – árulta el a mindig mosolygós műsorvezető.

„Nem vagyok trendkövető, szeretek kilógni a sorból. A klasszikus, mégis valami modernséggel megbolondított holmikat viselem szívesen. Ezek az üvegből és ásványokból készült ékszerek teljesen passzolnak a stílusomhoz. Nőiesek és egyediek. Így nagyon boldog voltam, amikor felkértek, hogy legyek az ékszermanufaktúra arca. Egy óriási egymásra találásról van szó.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője a jól ismert, csilingelő kacagásával.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-04-06


ALMAF