A 15 éves KREA bemutatja: Születésnapi mulatság

2011. február 18-án könnyed hangulatú születésnapi partival ünnepli a KREA Kortárs Művészeti Iskola fennállásának 15-dik évfordulóját.


A 15 éves KREA bemutatja: Születésnapi mulatság

2011. február 18-án könnyed hangulatú születésnapi partival ünnepli a KREA Kortárs Művészeti Iskola fennállásának 15-dik évfordulóját. Egy estére eltűnik a letisztult design, kikerülnek az iskolapadok és székek, helyüket süppedős kanapék, kényelmes fotelek veszik át, a tudás helyett pedig finom ételek és italok illatát szívhatják magunkba a vendégek.A 15 éve alapított KREA az ország első művészeti magániskolájaként lett a felsőszintű oktatás egyik legfontosabb szereplője. A KREA diploma ma már elismerést jelent a szakmában, az itt végzett céltudatos tehetségek biztosan megtalálják helyüket a kreatív és gyakorlati tudással rendelkező szakemberekre váró piacon. A KREA 1995-ben lakberendező képzéssel indult, ezt követte a grafika, a divattervező és az enteriőrtervező szak bevezetése. Jelenleg ezeken kívül divat- és enteriőr stylist, tervezőoperátor, fotó és smink képzés oktatása is folyik, valamint a webdesign és újmédia, amely az idei évben indult.

Február 18-án, pénteken a KREA megünnepli a 15-dik születésnapját, és az otthonos hangulat megteremtéséhez a diákok, barátok és a partnerek segítségét kérte. A lakberendező és enteriőrtervező szakos hallgatók a berendezés átalakításában, a leendő grafikusok az egységes arculat megteremtésében segédkeznek. A fotósok egy különleges kialakítású műteremben várják a kamera-bátor vendégeket, a sminkesek és a stylistok pedig gondoskodnak róla, hogy mindenki a legjobb formáját hozza az elkészült fotókon.

A születésnapi mulatság este 6-kor veszi kezdetét és a köszöntőt egy kortárs táncelőadás, a Zadam Társulat I’m Pro című darabja követi. A Kőbányai Zenei Stúdióból érkező Make some Noise zenekar unplugged koncertje este 8 órakor kerül színpadra, a programokat követően pedig DJ Sabda (Mustbeat Crew) szolgáltatja a talpalávalót.

Az egészséges és ízletes étkekről a Nemsüti vegakonyha, a finom borokról a Borkápolna gondoskodik, a Starbucks elhozza a legtrendibb kávéit, de a különleges teákra szomjazók sem maradnak szárazon.

Ezen a különleges estén a KREA fogadja be a HG.hu Villámtalálkáját. Ezúttal is négy stylist; három Kreás stílusszakértő, Gulácsy Viviane, Füster Anett, Torma Mária, valamint Szemes Nóra, a Style&Budapest blog szerkesztője várják az érdeklődőket, akiknek 15 percben adnak stílustippeket és öltözködési tanácsokat. A legfrissebb divattervezői munkákat pedig ezúttal nem a kifutón csodálhatjuk meg, hanem a tömegben elvegyülve könnyen kiszúrhatunk egy Szegedi Kata, Annaeva vagy egy Imago Mundi darabot.

15 éves a KREA – születésnapi mulatság
Időpont: Péntek, 2011. február 18. 18:00
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet
A belépés díjtalan!
www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu

Külön köszönet a Borkápolnának az ízletes borokért!

"Borkápolna - egy hely a belváros szívében, ahol a bor és a lélek találkozik" (www.borkapolna.hu)

A KREA szülinapon együttműködő borászatok:
Lelovits Tamás Pincészete - Villány (www.lelovits.hu), Haraszthy Vallejo Pincészet – Etyek (www.haraszthyvallejo.hu), Pastor Pince - Szekszárd

Ezer köszönet a HG.hu-nak (www.hg.hu), a Nemsütinek (www.nemsuti.hu), a Starbucks-nak (www.starbucks.hu), a KlassDSign-nak (www.klassdsign.com), az Absolute modellügynökségnek és az összes közreműködőnek!

Köszönjük továbbá a bútorokat a Basic collection-nek, a Möbelkunstnak, a Szimpla kertnek, a Hannabinak, a Pointzeronak és a Ligne Roset-nak.


Írta: www.kreaiskola.hu , Dátum: 2011-02-08


ALMAF