Szabados Iréne bemutatta 2006 Nyári hajkollekcióját a Hilton Budapest WestEnd-ben (május 28.)

Amikor a haj stílust alkot - ez állt Szabados Iréne haj-show-jának meghívóján. A május 28-i bemutatót a LOréal új, Geometric Colours hajszínkollekciója inspirálta.


Grafikus Ikon és Aktív Pop - trendi frizurák nyárra

Szabados Iréne’Amikor a haj stílust alkot’ - ez állt Szabados Iréne haj-show-jának meghívóján. A május 28-i bemutatót a L’Oréal új, ’Geometric Colours’ hajszínkollekciója inspirálta. És hogy miféle stílust alkot a haj? Hát mindjárt kétfélét. A nagyvilági ’Grafikus Ikon’ hajstílust és a vadóc ’Aktív Pop’-ot. Szabados Iréne mesterfodrász a budapesti Hilton WestEnd-ben mutatta be 2006-os nyári hajkollekcióját. A frizurák tervezését a a L’Oréal új, ’Geometric Colours’ hajszínkollekciója ihlette, amelynek hatására a frizurákban szokatlan színtársítások és egymásnak ellentmondó geometria motívumok szerepelenek. Az összhatás Vasarely pop-artos képeit idézi.A haj-show-n két stílusirányzatot láthatott a szakmai és a civil közönség.

A ’Grafikus Ikon’ kollekció elegáns és modern, jellemzője az egyhossz-vágás. Utóbbit hangsúlyozza a haj sötét árnyalata a vonalak mentén, valamint a határozott vonalú ferde, vagy körfrufru, amely alól kivillannak a nagyra sminkelt szemek. A ’Grafikus Ikon’ hajkollekciót bemutatót modellek a ’Látomás’ ruhákat és ’Binder Bizsu’-t viseltek, Mali Ildikó styling-olásában.

A két hajkollekció bemutatása között a L’Oréal legfiatalabb nagykövetei, Kada Szabó Éva és Kucsera Zsolt vágtak hajat a színpadon.

Az ’Aktív Pop’ hajkollekcióban a techno-babák világa köszönt vissza. Jellemzői a Sassoon-os, geometrikus vonalak és a nagy tömegű frufru, amelyet a volument növelő fényszínek erősítenek. A modellek játékos sminkjét Jáni Anikó, a L’Oreál Párizs sminkese és csapata alkotta. Mali Ildikó stylist a color pop-art őrület jegyében állította össze a modellek kollekcióját.

A bemutatót Mali Ildikó rendezte.

Fotók Szabados Iréne Aktív Pop frizurabemutatójáról - Hilton WestEnd - 2006-05-28

Fotók Szabados Iréne Grafikus Ikon frizurabemutatójáról - Hilton WestEnd - 2006-05-28


Írta: Laura , Dátum: 2006-06-08


ALMAF