2009 TavaszNyár

Szabados Iréne bemutatta 2006 Nyári hajkollekcióját

Grafikus Ikon és Aktív Pop - trendi frizurák nyárra

Szabados Iréne’Amikor a haj stílust alkot’ - ez állt Szabados Iréne haj-show-jának meghívóján. A május 28-i bemutatót a L’Oréal új, ’Geometric Colours’ hajszínkollekciója inspirálta. És hogy miféle stílust alkot a haj? Hát mindjárt kétfélét. A nagyvilági ’Grafikus Ikon’ hajstílust és a vadóc ’Aktív Pop’-ot. Szabados Iréne mesterfodrász a budapesti Hilton WestEnd-ben mutatta be 2006-os nyári hajkollekcióját. A frizurák tervezését a a L’Oréal új, ’Geometric Colours’ hajszínkollekciója ihlette, amelynek hatására a frizurákban szokatlan színtársítások és egymásnak ellentmondó geometria motívumok szerepelenek. Az összhatás Vasarely pop-artos képeit idézi.


A 111 éves Schwarzkopf 2009 TavaszNyár hajkollekciója

Schwarzkopf 2009 Tavasz/NyárSchwarzkopf 2009 Tavasz/Nyár


Szezon


Sugarbird by Zizy - Karsai Zita kollekciójának táncos divatbemutatója

Sugarbird by ZizySugarbird by Zizy


Fashion Extasy II. divatbemutató a margitszigeti Holdudvarban (július 6.)

Fashion Extasy II. 2009Fashion Extasy II. 2009


Alkalmi frizurák 2009

Alkalmi frizura 2009Alkalmi frizura 2009


BY ME 2009 TavaszNyár szalonbemutató (február)

BY ME 2009BY ME 2009


Náray Tamás 2009 TavaszNyár szalonbemutató

Náray 2009 tavasz-nyár

Náray Tamás bár szezonról szezonra újat mutat nekünk, mégis magában hordoz valami állandóságot: vibráló, élénk színeket vagy épp pasztell árnyalatokat láthatunk a bemutatóin, s persze az elmaradhatatlan fekete-fehér-piros kombinációkból felépülő mesés ruhakölteményeket. Nem meglepőek tőle a szokatlan színpárosítások, mint például a 2008. szeptember elején bemutatott, 2009 Tavasz/Nyári kollekcióban szereplő rózsaszín farmer és piros top összeállítás, ahogyan a részletgazdag felület-kidolgozások és a kifejezetten nőies szabásvonalak sem, természetesen mindez a már megszokott stílusban, azaz a lehető legelegánsabban.


Színpompás szemek - Trendi smink 2009 TavaszNyár

2009 Tavasz/Nyári trendi sminkA 2009 Tavasz/Nyári szezonban akkor lehetsz igazán trendi arc, ha sminkedben izgalmas, vibráló színeket használsz. A szemhéjadon legyen figyelemfelkeltő púder, mellyel a szemhéjtusod harmonizál, arcszíned viszont maradjon természetes, és csak ajkaidat fesd csábítóra. Ezzel a tanáccsal fogadnak majd a nagy milánói kozmetikai cég, a Pupa sminkesei, ha ellátogatsz a Mammut 2009. április 3-án induló Tavaszi Divat-, Szépség- és Egészségnapjaira.


BY ME 2009 Nyár divatbemutató (április 16.)

BY ME 2009BY ME 2009


Cosmopolitan Bikinishow 2009 (április 16.)

Cosmo Bikini

Ha újra itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár… Tehát az ember strandra jár, az ember lánya pedig pánikol: jaj istenem, mibe menjek arra a bizonyos strandra? Bár még csak tavaszodik, nem lehet elég korán felkészülni a közelgő nyári szezonra, ezért már 2009. április 16-án este szemünk elé vonult az idei nyári fürdőruhadivat, az immár 11. alkalommal megrendezett Cosmopolitan Bikinishow keretein belül. Édi, dögös, játékos, ötletes, pöttyös, csíkos, virágos, idén ez mind-mind divat. A Dolce Vita életérzés fokozása érdekében a felvonuló modellek, hatalmas nyalókákkal, cuki vattahajjal, babás fürtökkel lejtettek a kifutón, ezerkarátos mosolyukat villogtatva felénk a Symbolban emelt dobogó magaslataiból. A Cosmo-lányok közt természetesen a celebvilágból jól ismert arcok is feltűntek, mint például Debreczeni Zita, Csősz Boglárka vagy éppen Dammak Jázmin - forró hangulat garantálva már a 30 fokos nyár beköszönte előtt!


A színek rejtett üzenete by Lucia (április 28.)

Luan by Lucia 2009Meleg, tavaszi időjárás adta az aláfestést a 2009. április 28-án megrendezett Luan by Lucia Divatház legújabb, A színek rejtett üzenete című divatbemutatójához. Az események a budapesti B55 Kortárs Galéria adott otthont egy kiállítás keretén belül. S. Hegyi Lucia kollekciójának darabjai mint mindig, most is a tervezőnő kedvenc anyagából, selyemből készültek, a ruhák tematikáját pedig az emberi energiakoncentrációkat jelentő hét csakra adta, melynek színeiben pompáztak. Ezek a modellek nem csupán szemetgyönyörködtetőek, tudtuk meg később a divattervező divbatportálunknak adott interjújából, de egyfajta láthatóvá tett auraként üzennek is környezetünknek aktuális lelkiállapotunkról, sőt, attól függően, milyen árnyalatú darabot viselünk, vagyunk hatással saját magunkra: testünkre, lelkünkre, s ezáltal életünk minőségére is.  Ki mondta, hogy nem a ruha teszi az embert?!


ÁRKÁD 2009 Tavaszi Divathét

Immár hagyománnyá vált, hogy a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont évente két alkalommal – a nemzetközi tavaszi és az őszi divathét alkalmából - nagyszabású divatshow-val kedveskedik a trendek szerelmeseinek. Az elmúlt évek során a földrajzi értelemben vett utazás volt a téma: a világ nagy divatfővárosai –  London, Milánó, Párizs, New York és Tokio – forgatagában kalandozhattunk modellek és táncosok "idgenvezetésével". A legutóbbi őszi divatbemutató pedig már időutazásban részesítette a bevásásrlóközpont látogatóit: az inspiráló múltba, a reneszánsz világába repítette a jelenlévő szerencséseket. A 2009 Tavaszi – immár tizedik, tehát jubileumi – divatbemutató sorozat témája ugyancsak időutazós, mert a divatshow rendezőit most a jövő ihlette meg.





ALMAF