Színpompás szemek - Trendi smink 2009 TavaszNyár

A 2009 TavaszNyári szezonban akkor lehetsz igazán trendi arc, ha sminkedben izgalmas, vibráló színeket használsz.


2009 Tavasz/Nyári trendi sminkA 2009 Tavasz/Nyári szezonban akkor lehetsz igazán trendi arc, ha sminkedben izgalmas, vibráló színeket használsz. A szemhéjadon legyen figyelemfelkeltő púder, mellyel a szemhéjtusod harmonizál, arcszíned viszont maradjon természetes, és csak ajkaidat fesd csábítóra. Ezzel a tanáccsal fogadnak majd a nagy milánói kozmetikai cég, a Pupa sminkesei, ha ellátogatsz a Mammut 2009. április 3-án induló Tavaszi Divat-, Szépség- és Egészségnapjaira.Az idei tavasz sminkes divatjából nem hiányoznak a harsány, feltűnő színek, melyeket a szemhéjpúderek hatalmas választékából könnyű szerrel megtalálsz a boltok polcain. Szinte nem tudsz olyan gyümölcsöt vagy tavaszi virágot mondani, melynek árnyalatára kis keresgélés után ne bukkanhatnál a parfümériákban. Sőt ma már nem is elég az, hogy egy szemhéjpúder szép színű, a Pupa kozmetikai cég jóvoltából eltérő hatásokat érhetünk el a termékek nedves vagy száraz alkalmazásakor. Vagyis, ha intenzív és gyöngyházas tekintetet szeretnél varázsolni magadnak, próbáld nedves szemedre felvinni a festéket, ami a nyirkos felületen puha krémmé alakul át. Ha viszont szárazon használod, kifinomult és ragyogó színhatás lesz az eredmény.

Egy vagány smink befejező lépése csakis egy izgalmas színű, gyorsan száradó szemhéjtus lehet. „A kozmetikai cégek a korábban csak profiknak készített eszközöket, termékeket mára elérhetővé, sőt természetes hétköznapi használati tárggyá tették a hétköznapi nők számára is. Az ultravékony ecsetek segítségével például már nem csak profi kozmetikusok tudnak precíz vonalat húzni a szemhéjra, hanem otthon, bárki tökéletes sminket varázsolhat magának – tudtuk meg Bohár Mónikától a Marionnaud Parfümériák marketingvezetőjétől. „

Természetes hatás eléréséért, húzz egy vékony vonalat a felső szempillák tövében. Kifinomult, elegáns hatás érdekében pedig húzz egy vastagabb vonalat a felső szempillák tövében, a szem belső zugából indulva, kifelé haladva.

Idén tavasszal a szemeké a főszerep. Arcunknak üde, de természetes, „ártatlan” hatást keltőnek kell maradnia, és ugyanez igaz ajkainkra is. A kislányos, természetes ajkak az igazán divatosak.

„Ha valaki bizonytalan, nem tudja, mi áll jól neki, milyen terméket válasszon és azt hogyan használja, jöjjön el ezen a hétvégén a Mammutba, a Marionnaud Parfümériák standjára, ahol profi munkatársaink, sminkeseink segítenek abban, hogy ezek után otthon is fantasztikus make-up-ot készíthessenek maguknak a hölgyek.”

Forrás: Mammut


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-04-03


ALMAF