Dombovári Vanda, Fábián Anita és Varga Viktor vadásznak az extrém tárgyakra

A munka mellett azonban Viktor is azon van, hogy minél otthonosabbá varázsolja lakását.


Dombóvári Vanda kanapénKülönleges asztalkák, balinéz faragványok, cilinder és lemezek a falon valamint afrikai faliképek. Nem mindennapi tárgyakkal és anyagokkal veszik körbe magukat a hazai sztárok, hogy otthonosabbá és inspirálóbbá varázsolják lakásukat. Dombovári Vandánál a pihentető zöld szín, Varga Viktornál a zeni kiegészítők, míg Fábián Anitánál az egzotikum uralkodik.Az érdekes, különböző földrészekről származó berendezési tárgyakra esküsznek a sztárok. Az RTL Klub pörgős műsorvezetője, Dombovári Vanda, a Jóban Rosszban színésznője, Fábián Anita és a tehetséges énekes, Varga Viktor egyaránt rendelkeznek egy-egy külföldi útról származó különleges tárggyal vagy nem mindennapi lakáskiegészítővel, amelyekkel személyesebbé, egyedibbé tették otthonukat.

Dombovári Vanda szeret visszavonulni kuckójába, ahol elbújhat a mindennapi stressz elől.

Dombóvári Vanda„Hogy otthonosan érezzem magam a lakásomban, természetes tárgyakkal veszem körbe magam. Minden bútordarabom nyers fa. Egy „szerencsehozó" lila orchidea az egyetlen színes növény nálam, ahol a finom, mindig megnyugtató zöld szín az uralkodó. A lakás legmeghatározóbb tárgyai az afrikai életképeket ábrázoló termetes faliképek, amelyeket egy párizsi bolhapiacról szereztem be. Abból sejtem, hogy jó a lakásom atmoszférája, hogy a barátaim szeretnek nálam időzni, de én is azon kaptam magam, hogy egyre szívesebben maradok inkább otthon.” – árulta el a Trendmánia mosolygós műsorvezetője, aki már alig várja, hogy a Lakáskultúra kiállításon újabb kiegészítők és bútordarabok után kutasson. Ráadásul az is lehet, egy újabb gyönyörű orchideával csinosítja otthonát, hiszen a vásárral egy időben orchidea fesztivál is lesz.

A TV2 sikersorozatának sztárja, Fábián Anita nemrég költözött új házba kislányával, ahol a kényelem mellett az egyediség is szempont volt.

Fábián Anita„Rengeteg emlék vesz körül, számos utazásról hoztam haza kisebb-nagyobb tárgyakat. A kedvenceim az ópium asztalkáim, a balinéz faragványaim, illetve egy Mexikóból származó szárnyas kutya, amelyet szent állatként tisztelnek ott. De nagyon szeretem még a Don Quijote szobromat, amit egy út során utcai kölyköktől vásároltam.” – mesélte a Jóban Rosszban Szilviája, aki mindig fogékony volt a lakberendezési tárgyakra.

Varga Viktor, a Csillag születik-ben feltűnt tehetség, mindig olyan otthonra vágyott, amely alkotásra ösztönzi.

Varga Viktor„Van egy kis házi stúdióm zongorával és egy olyan számítógéppel, amellyel a profik is dolgoznak. Emellett számomra óriási filozófiai értékkel bíró képek, tárgyak lógnak a falon, amelyek inspirálnak. Ilyen például egy fából faragott fül, lemezek vagy egy hangkazetta. De mivel elég őrült vagyok, szeretem az extremitást, ezért például cilindert is lehet találni nálam a falon.” – mondta nevetve az énekes, akinek napokban debütált legújabb, Jól van ez című számhoz készült videoklipje. A munka mellett azonban Viktor is azon van, hogy minél otthonosabbá varázsolja lakását. Az énekesnek tízezer négyzetméteren válogathat a legújabb lakberendezési tárgyak közül március 11-től.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-03-03


ALMAF