A Luan by Lucia Divatház és a Volvo Autó Hungária bemutatta egyedi Volvo C30-ait (július 17.)

Magyarországon egyedülálló designkollekciót mutatott be a Volvo Autó Hungária és a Luan by Lucia Divatház a budapesti Volvo Galériában.


S. Hegyi Lucia és C30-as VolvojaS. Hegyi Lucia autókat öltöztetett

Magyarországon egyedülálló designkollekciót mutatott be a Volvo Autó Hungária és a Luan by Lucia Divatház a budapesti Volvo Galériában. Az exkluzív és formabontó Volvo C30 négy különleges darabja egy-egy ismert hazai személyiség - Dr. Molnár Tamás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Ördög Nóra, az RTL-Klub műsorvezetője, Szántó Dávid, a Telesport műsorvezető-riportere, valamint S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia Divatház vezető tervezője - egyéniségére szabottan, egyedileg készült el.



Egyedi Volvo C30-ak Luan by Lucia 'kntsben'

A finom vonalairl, sejtelmessgről s titokzatossgrl ismert Luan by Lucia Divathz killtsval egybekttt esemnyen Magyarorszg elsőszm designautja, a Volvo C30 egyedi kollekcijrl hullott le a selyemlepel. Az autkkal s bennk a hressgekkel hamarosan brki tallkozhat, hiszen egytől egyig a hazai utakat fogjk rni velk jdonslt felhasznlik.

rdg Nra s C30-as Volvoja „A Volvo C30 bebizonytotta, hogy nem csupn egy aut, hanem sokkal inkbb egy letrzs. Bszkk vagyunk r, hogy a Volvo C30 olyan divatteremtő design termk, amely haznk egyik legjelentősebb divattervező csapatt, a Luan by Lucia Divathzat s szemlyesen S. Hegyi Lucit is megihlette az egyedi Volvo C30 kollekci megalkotsra” – mondta Bodrogai Gbor, a Volvo Aut Hungria Kft. gyvezető igazgatja.

„A Luan by Lucia Divathz s a Volvo egyttműkdsnek gymlcse egy extravagns, rendkvl jellegzetes s egynre tervezett vezethető kszer. A „Lucia” Volvo C30 pontosan a Divathz szellemisgt tkrzi, hiszen a minta finom vonalai sejtelmesen s titokzatosan vezetik el tekintetnket a C30 legltvnyosabb elemhez, a hts vegajthoz. A minta knnyedsgt tovbb hangslyozza a C30 elegns kozmoszfehr szne, melyet az aut java gyngyhz sznű kiegsztő elemei erőstenek” – mondta S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia Divathz vezető tervezője.

S. Hegyi Lucia autjn a divathz festett selyem kollekciin hasznlt 4 fő motvum egyiknek rszletei jelennek meg. A motvumok vein a Luan by Lucia plcikalogi futnak vgig, mintha szabsvonalak illetve ltsek lennnek. A plcikalogk az indkon megjelenő virgokba futnak, amelyek kzepn a Luan by Lucia krlogban teljesednek ki. A tervezők azt a hatst prbltk elrni, mintha egy nagy kpzeletbeli festőecsettel festettek volna az autra.

A tervezsről

Sznt Dvid s C30-as Volvoja Az autk s a killtott ruhk tervezsben kiemelkedő szerepet kaptak a Luan by Lucia Divathz fiatal tehetsgei: Eitz Mnika, Horvth Alz, Lőrincz Rka s Nagy Anna is, akik S. Hegyi Lucia felgyelete mellett hossz heteken keresztl dolgoztak a Volvo C30 designkollekci tervein.

A Luan by Lucia kollekcik, akrcsak a tzezer arc Volvo C30 designautk az rzsekről s az rzelmekről szlnak. A ruhakltemnyek s az autk tervezse sorn a divathz a sznek, anyagok s szabsvonalak vizulis sszhangja mellett kiemelt figyelmet fordt az rzkszervekkel nem felttlenl befogadhat, mindenek felett ll harmnira. Ezen meggyőződs jegyben, a C30 designkollekci kiegsztseknt a Luan by Lucia divathz Dr. Molnr Tams, rdg Nra s Sznt Dvid megjelensnek kialaktsban is kzreműkdtt, mely az Yves Saint Laurent s a Binder Art jvoltbl valsulhatott meg.

A Volvrl

Dr. Molnr Tams s Volvo C30-asa A Volvo clja, hogy a vilg legvonzbb s legsikeresebb prmium autmrkja legyen. 2005-ig a Volvo Cars 14 049 744 autt lltott elő. A Volvo Aut Hungria 2006-ban 1 245 autt - a hazai piac minden idők eddigi legtbbjt - rtkestette Magyarorszgon.

A Volvo latin sz, azt jelenti: grdlk. Mielőtt ez a sz 1927-ben felkerlt az első Volvo autra, golyscsapgy mrkanvknt szolglt. A tervezők a Volvo autk szimblumaknt a vas jelt vlasztottk - a krt, tls nyllal, mert gy gondoltk, hogy ez a szimblum a tartssgrl ismert svd acllal kapcsolja ssze az autt. 2006 ta a vas szimblum a Volvo Cars s az AB Volvo kzs emblmja.

Kpek a Luan by Lucia Divathz ltal dizjnolt Volvo C30-asokrl


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-08-13






ALMAF