énekes

különleges lakáskiegészítőkre esküsznek a sztárok

Dombóvári Vanda kanapénKülönleges asztalkák, balinéz faragványok, cilinder és lemezek a falon valamint afrikai faliképek. Nem mindennapi tárgyakkal és anyagokkal veszik körbe magukat a hazai sztárok, hogy otthonosabbá és inspirálóbbá varázsolják lakásukat. Dombovári Vandánál a pihentető zöld szín, Varga Viktornál a zeni kiegészítők, míg Fábián Anitánál az egzotikum uralkodik.


Varga Viktor

Varga Viktor 2009-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag Születikbe. Sajnos már az első középdöntőben kiesett, de így is lemezszerződést kapott a Magneotontól.

2010. március 24-én jelent meg Viktor első videoklipje Lehet zöld az ég címmel. A klipet az Egyesült államokban készítették azon belül is Los Angelesben és Las Vegasban. A dalhoz forgattak egy angol nyelvű klipet is Waited All My Life címmel.


Király Viktor

2008-ban a Megasztár negyedik szériájába jelentkezett, melyben minden eddiginél több, körülbelül tízezer jelentkező közül került ki győztesen, így 2008-ban ő lett az „Év Hangja”.

Viktor a verseny során bebizonyította a nézőknek és a szakmai zsűrinek zene iránti elkötelezettségét, tehetségét és szorgalmát.

2009. január 30-án jelent meg első albuma Király Viktor: A döntőben elhangzott dalok címmel
2009. június 24-én megjelent első szóló videoklipje, Forgószél címmel.
2009. július 27-én Király Viktor címmel kiadta második lemezét.
2010. március 18-án megjelent második szóló videoklipje, Ha arra indulsz címmel.

ALMAF