2011 tavasznyár szabadtéri divat-performance a Hajós utcában

Tükörország sminkjeit Titkos Bernadett, a haj-designt Szűcs Johanna hozza létre. A látványcipők Poppre Orsolya, az ékszer-effektek Őri Andrea munkái


Manier 20112011 tavasz/nyár szabadtéri divat-performance a Hajós utcában az Opera szomszédságában, ahol minden az önmagaddal való megismerkedést segíti, Tükörországba lépve kitárulnak az öltözködés perspektívái, kommunikációs lehetőséggé válnak választásaid kényszerei és kimeríthetetlenül kreatív örömforrássá önmagad stílusának megtalálása, rég elfeledett vágyaid transzformálása mostani életed terébe.Mint ahogy már előző bemutatóiban is, a Manier és Németh Anikó összművészeti performance-ot ajándékoz az Opera környéki városlakóknak és saját vendégeinek. Akik a kollekciót bemutatják: kortárs táncosok, a Manier kedvelt modell-arcai, előnyben részesítve a nőies formákat. A zenei alaphangulatról Ágoston Béla zeneszerző, kortárs zenész vezetésével a DJ, Wahorn Matzaa és a kínai koloratúr szoprán Zhang Yu operaénekes, valamint Tabbouch Linda (Totti kisasszony) gondoskodik. A kortárs táncosokat Murányi Zsófia kortárstánc-koreográfus instruálja.

Tükörország sminkjeit Titkos Bernadett, a haj-designt Szűcs Johanna hozza létre. A látványcipők Poppre Orsolya, az ékszer-effektek Őri Andrea munkái. Az est moderátora Karafiáth Orsolya.


Írta: www.manier.hu , Dátum: 2011-04-05


ALMAF