Az Orlando Collection a GE Lighting standján a EuroShop 2011 szakkiállításon

Néhány napra Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divat: a GE Lighting standján nyitott butikot Halász Éva és Nagy Ágota, vagyis az Orlando Collection


Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divatBUDAPEST/Düsseldorf, 2011. MÁRCIUS 1. – Néhány napra Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divat: a GE Lighting standján nyitott butikot Halász Éva és Nagy Ágota, vagyis az Orlando Collection. Az európai kiskereskedelem legrangosabb szakkiállítása, a EuroShop 2011 látogatói egyszerre gyönyörködhetnek a hazai divattervezők és a magyar mérnökök legújabb munkáiban. Saját szemükkel láthatják, milyen fontos a kiskereskedelemben, és különösen a divat világában a megfelelő megvilágítás, mennyit képes hozzátenni a fények és árnyékok játéka a portéka bemutatásához.Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divatA GE Lighting budapesti központjának szakemberei a vállalat legújabb kiskereskedelmi világítási megoldásait állítják ki Németországban. A különleges LED fényforrások mellett bemutatkoznak a vállalat Magyarországon tervezett és gyártott, kifejezetten kiskereskedelmi alkalmazásra fejlesztett ConstantColor CMH Ultra kerámia-fémhalogén lámpái is.

Persze mit ér a fény, ha nincs mit megvilágítson? A GE Lighting szakértői azt mutatják meg az európai kiskereskedelem vezetőinek, hogy a jól megtervezett világítás, a megfelelő fényforrások meghatározóak az üzletekben kínált áruk, köztük a ruhák lehető legjobb megjelenéséhez. Éppen ezért kérték fel az Orlando Collection tervezőit, hogy egy látványos, gondosan bevilágított divatbemutatóval is kápráztassák el a kiállítás vendégeit.

Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divat

Az Orlando Collection

Az 1994-ben alapított márka napjainkra Magyarország egyik vezető divatcégévé nőtte ki magát. Tervezői Halász Éva és Nagy Ágota, mindketten a Magyar Iparművészeti Főiskola ruhatervező szakán végeztek. Öltözékeik jellemzője a nőies nő hangsúlyozása. Munkáikban a kézműves hagyományokat a modern technológia adta lehetőségekkel ötvözik, ruháikban a klasszikus vonalvezetés és az időtálló gondolatok egyesülnek az innovatív megoldásokkal.
További információ: www.orlandocollection.hu


Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divat

A GE Lighting

A General Electric a világ első megfizethető árú hagyományos izzójának feltalálásával született meg. A GE Lighting üzletág ma, egy évszázaddal később is olyan technológiákat (fénycsövek, fénykibocsátó diódák) fejleszt, amelyek minden eddiginél hatékonyabban, olcsóbban és kisebb környezeti hatással világítják be életünket.


Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divatA GE Lighting az Appliances & Lighting divízió része, amely a világ egyik vezető háztartási berendezés- és fényforrásgyártója, integrált rendszerek és szolgáltatások szállítója a kereskedelmi, ipari és lakossági szegmensekben. A folyamatos technológiai újítás hagyományai és a vállalat ecomagination kezdeményezése keretében a GE Appliances & Lighting elsőként mutat be olyan termékeket és megoldásokat, amelyek segítségével vevői megfelelhetnek a legfontosabb környezetvédelmi kihívásoknak.

További információ a vállalatról és termékeiről: www.gelighting.com/eu


Írta: orlandocollection.hu , Dátum: 2011-03-09


ALMAF