Agyeldobós MTV Szilveszter a Szikrában 2010 December 31.

Agyeldobós MTV Szilveszter a Szikrában 2010 December 31. Fellépők: Neo, Hangmás, EZ Basic, Carbovaris, Tesco Disco, Death Disco, Adam


Fellépők: Neo, Hangmás, EZ Basic, Carbovaris, Tesco Disco, Death Disco, Adam

Szilveszter a Szikrában 2010Az idei szilveszter kapcsán igazán nem panaszkodhat senki, aki az eurokompatibilis, független zenei színtér felé húz lélekben - ugyanis az MTV Hungary és a Time Out segítségével a szcéna legnagyobbjai dugták össze a fejüket egy közös buli érdekében, aminek eredményeképp szabályos mini-fesztiválnak ad otthont az újév örömére Budapest legmenőbb új komplexuma, a Szikra.



Szilveszter a Szikrában 2010Az eseményt tovább kerekíti a tény, hogy a független zene minden generációja és legtöbb vonala képviselteti magát, így mindenki büszkén szummázhatja a 2010-es évet. A sorban elsőként rögtön a Carbovaris, aki az idén bukkant fel először nagyobb közönségek előtt, és ha épp nem szerénykedik, nyugodtan kijelentheti magáról, hogy friss színt hozott a néhol megfáradni is hajlamos fővárosi forgatagba. Az EZ Basic-kel kapcsolatban felsorolni is nehéz az idei sikereket, de a Hello Heavy című második lemezük elsöprő kritikai és közönségsikerét éppúgy nem felejtjük el, mint a gombamód szaporodó fesztiválfellépéseket és közönséget sem, ahol az előzenekari felkérést a Placebo által tetőpontnak is tekinthetjük.

A Hangmás sem tétlenkedett - az egyik legmegbízhatóbban profi színvonalú tánczenei produkciót szállító srácok nem elég, hogy klipet forgattak, és egyik koncert után adták a másikat, máris gőzerővel dolgoznak a legújabb lemezükön. Ha pedig kreatív dömpingről van szó, a rangidős, de mégis konstans újítóként számon tartott Neo sem panaszkodhat - egy új kislemez és formabontó videoklip után még egy EP-t is közkézre adtak, és aki ismeri őket, tudhatja, a kanyar mindig új meglepetést tartogat. És ezek csak a zenekarok - ünnepelni bizonyára mindenkinek van mit, és ezt a koncertek után két teremben reggelig dúló parti lehetővé is teszi a Tesco Disco és a Death Disco DJ-k, valamint Adam közreműködésével.

Szilveszter a Szikrában 2010A rendezvényre korlátozott számban fogyasztást és szeparált nézőteret biztosító VIP jegy is váltható. Jegyelővétel országosan a Ticketportal hálózatában: http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?id=43986


http://www.szikra.eu/
http://www.facebook.com/event.php?eid=160154900695256
http://www.mtv.co.hu/
http://est.hu/


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2010-12-16






ALMAF