Az első WMN Hiúságok Vására április 13-án kezdődik a Westendben

Még ha így is volna, 2007. április 13. és 15. között a Hiúságok Vásárán minden ilyen örökérvényűnek hitt igazság érvényét veszti.


Modell - barátságKi mondta, hogy a szépség mulandó?

Még ha így is volna, 2007. április 13. és 15. között a Hiúságok Vásárán minden ilyen örökérvényűnek hitt igazság érvényét veszti. Sutba vághatjuk ősanyáink által ránk hagyományozott nőiesség fogalmunkat, mindent, amit erről a sokat tárgyalt "misztikumról" idáig gondoltunk, mert ha a WestEnd City Center "B" parkoló szintjén megrendezésre kerülő, interaktív kiállítás nem is változtatja meg életünket, abban biztosan segít, hogy trendben tudva önmagunkat egy kicsit a világot is saját képünkre formálhassuk, mi, a gyengébb nem képviselői.



190 kiállító, 3 színpad

A Hiúságok Vására nem csak egy kiállítás, jóval több annál. Mondhatnánk, közösségi fórum, ahol az első betűtől az utolsóig minden arról szól, hogy mi nők az átrobotolt hétköznapok után végre jól érezhessük magunkat. A nőiesség minden oldalát körüljáró, háromnapos rendezvény közel 190 kiállítóval várja az érdeklődőket, a kínálatot három színpad folyamatos programjai teszik teljessé.

Isten hozott a Hiúság-szigeteken!

Az Élettér szigeten elsősorban lakberendezéssel kapcsolatos ismereteket szerezhetünk, nemcsak a feng shui legfrissebb áramlataiban merülhetünk el, de a legújabb női autócsodák felől, sőt még a PC-kről, notebookokról is tájékozódhatunk.

A Szépségsziget nevéhez hűen a szépülni vágyók paradicsomául szolgál majd, arcunkat az újdonsült Guiness rekorder, Dévényi Kathy sminkmester segítségével igazíthatjuk a divatirányzatokhoz, míg frizuránk (t)rendbetételéről Perényi Ádám mesterfodrász csapata gondoskodik. 

Felina fehérneműA Divatsziget a stílusos ruhák szerelmeseit csábítja egész napos divatbemutatóival. A Divatolimpia dobogósai mellett többek között Léber Barbara, a Daalarnát képviselő Benes Anita, a Sentiments tervezőpáros kollekcióiban gyönyörködhetünk, ahogy Sziráczky Brigitta, Makány Márta, no és nem utolsósorban az eddig A Nő Négyszer művészeti csoportként ismert, frissiben nevet változtató trüffELLE! is felvonultatja színpompás alkotásait. De persze csábos fehérneműkben sem lesz hiány, a Sariana, a J.Press és a Felina a tangától a franciabugyiig minden alsónemű kapcsán felmerülő igényünket kielégítheti.

A Wellness-szigeten lelki harmóniánk helyreállításáért tehetünk, légyen az masszázs vagy bioétel, szauna vagy szolárium, minden csakis jól létünk érdekében történik.

Az Életvitel szigeten a nőiességet ugyancsak mentális oldalról közelítik meg a szervezők, a karrier kérdéseiben, vagy épp a jog útvesztőiben segítenek eligazodni az irányt tévesztett látogatóknak, de az asztrológia és a manapság divatos ezoteria sem maradhat ki a sorból.

És természetesen az édesanyákra gondolva, lesz Családi sziget is, ahol az érdeklődök nemcsak a gyermekneveléshez kaphatnak útmutatót, de legyen az képeskönyv vagy plüssfigura, mindjárt helyben meg is vásárolhatják csemetéik kedvenc játékait.

Hozd a barátnőket is!

A teljes árú belépőjegy ára 1 800 Ft, a kedvezményesé 1 500 Ft. Akciós kupont a www.wmn.hu weboldaról lehet letölteni, de az is elég, ha három barátnő összefog. Aki csapatostul érkezik a helyszínre, a saját belépőjét ajándékba kapja. Jó hír továbbá, hogy a jegy ára a kijelölt kiállítóknál levásárolható.

Aki hiú, nem öregszik meg? A szépség örök? - puffogtathatnánk még millió bölcs közmondást és szólást, de nem tesszük. Teljességre fel! – a kiállítás szellemében mást mi sem javallhatunk, április 13. és 15. között irány tehát a budapesti WestEnd.


Írta: MZ , Dátum: 2007-04-06






ALMAF