RiseFM NiteRise Party (augusztus 20.)

Magyarország egyetlen dance rádiója, a RiseFM 2010. augusztus 20-án elhozza a nyár utolsó NiteRise Party-ját


NiteRise Party 2010. augusztus 20.Magyarország egyetlen dance rádiója, a RiseFM 2010. augusztus 20-án elhozza a nyár utolsó NiteRise Party-ját, melynek hangulatfelelősei a már bizonyított NiteForce DJ alakulat: Roberto, Nikola, Davis és Andro, valamint a house zene egyik legnagyobb mestere, a hazánkban már jól ismert Thomas Gold lesznek. A nagyszabású party ceremóniamestere a RiseFM kiváló műsorvezetője, Timo. Az esti house őrület előtt a RiseFM rádió összes műsora a siófoki Coke Clubból jelentkezik majd, ezért a rendhagyó nap keretein belül számos meglepetés vár a hallgatókra és azokra, akik a rádió műsorvezetőivel szeretnének felkészülni a szezonzáró party-ra. Exkluzív kiadással jelentkezik a Morning Call és a Daylight Show is, akárcsak a Kívánságműsor, melyben 15.00-tól a NiteForce DJ-k teljesítik majd a hallgatók kéréseit, felkészítve őket az esti zenei őrületre.Menetrend:

Aki már napközben ellátogat a siófoki Coke Clubba, az nem csupán a vezető dance rádió kulisszái mögé kukkanthat be, de részese lehet egy megismételhetetlen kalandnak is, hiszen aktív résztvevőjévé válhat a RiseFM Party-maratonnak.

19.00-kor a Coke Club kiürítésre kerül, hogy a szervezők zavartalanul felkészülhessenek az esti tűzijátékra;
21.00-kor kapunyitás, a NiteRise Party kezdete;
22.00-kor tűzijáték.

Jegyek kizárólag 2010. augusztus 20-án 10.00-től és kizárólag a helyszínen (8600 Siófok, Petőfi Sétány 3., Coke Club - Nagystrand) vásárolhatók 2.000 HUF-ért, valamint a VIP jegy 5.000 HUF-os áron. Az Optic World minden belépőjegy mellé egy 5.000 Ft értékű napszemüveg vásárlási utalványt biztosít.

Forrás: RiseFM


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-08-17


ALMAF