Levis kontra AIDS Segély Alapítvány (augusztus 10.)

A HazaiDivat.hu Szerkesztőségébe a mai napon, 2010. augusztus 10-én egy e-mail érkezett az AIDS Segély Alapítványtól.


Levi's <a href='/budapest.html' title='Budapest'>Budapest</a> Andrssy t 2008A HazaiDivat.hu Szerkesztősgbe a mai napon, 2010. augusztus 10-n egy e-mail rkezett az AIDS Segly Alaptvnytl. A levlben arrl tjkoztatnak, hogy a mai napig nem rkezett meg hozzjuk az a felajnls, melyet a Levi's(R) tett 2008. oktber 30-n a budapesti Andrssy t exkluzv Levi's(R) zletben tartott jtkonysgi rversn - melyről a HazaiDivat.hu is tudstott - , melyen Dukai Regina 150.000 forintrt licitlt egy Levi's(R) 501(R)-es Gold Edition farmerrt, s mely sszeget a cg, az esemnyen trtnt bejelentse szerint az AIDS Segly Alaptvnynak sznta. A lassan kt ves kslekeds alatt nem szletett megolds, ezrt az Alaptvny - levele szerint - peres eljrst kezdemnyez az gyben. Amennyiben a Levi's(R) vagy az Alaptvny albb kzlt e-mailjben szintn megemltett rendezvnyszervező, a Prbaflke Produkci Kft. is meg kvn szlalni az gyben, termszetesen nekik, mint a msik flnek is felletet biztost portlunk. Albb az AIDS Segly Alaptvny teljes levele:"Tisztelt Szerkesztősg!

Weboldaluk tjkoztatst adott arrl, hogy az Andrssy ti exkluzv Levi's(R) zletben 2008. oktber 30-n egy jtkonysgi rversen 150.000 forintot ajnlott fel Dukai Regina egy Levi's(R) 501(R)-es Gold Edition farmerrt s a befolyt sszeget az AIDS Segly Alaptvny szmra ajnlotta fel a cg.

Sajnlatos mdon tbbszri rdeklőds s gret ellenre (kzel kt v alatt) a mai napig (2010.08.09) nem rkezett meg a felajnls sem a Levi's(R), sem a rendezvnyt lebonyolt Prbaflke Produkci Kft. rszről.

Tekintettel arra, hogy alaptvnyunk nevvel visszalve jelentek meg a hrek az esemnyről s kapott publicitst az zlet megnyitja, fontosnak tartjuk, hogy a kzvlemny kapjon tjkoztatst a kifizets elmaradsrl is. Emellett termszetesen alaptvnyuk a mai napon peres eljrst is knytelen kezdemnyezni az gyben.

Krjk, hogy a fentiekről olvasikat tjkoztatni szveskedjenek.

Tisztelettel s ksznettel:

Bognr Bla
AIDS Segly Alaptvny
kuratriumi titkr"

(Elrhetősgek a Szerkesztősgben)


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-08-10


ALMAF