Dukai Regináé lett az egyik aranygombos Levis 501®-es (október 30.)

Az Andrássy úti exkluzív Levi’s® üzletben 2008. október 30-án jótékonysági árverésen 150.000 forintot ajánlottak fel egy Levi’s® 501®-es Gold Edition farmerért.


Dukai Regina

Farmerrel az AIDS ellen

Az Andrássy úti exkluzív Levi’s® üzletben 2008. október 30-án jótékonysági árverésen 150.000 forintot ajánlottak fel egy Levi’s® 501®-es Gold Edition farmerért. Nem véletlenül, hiszen ez egy igazán különleges darab: gombjai 24 karátos aranyból készültek. A nadrágot ráadásul a legfinomabb farmeranyagból varrták, majd gondosan koptatták - így egyesítve benne a luxust a mindennapi egyszerűséggel. A boldog tulajdonos pedig nem más, mint Dukai Regina, aki a saját tervezésű kollekciójából befolyt összeget ajánlotta fel az 501® aranygombos Levi’s® farmernadrágért. Az aukció során befolyt összeget a Levi’s® az AIDS Segély Alapítvány javára ajánlotta fel, ezzel is folytatva azt a hagyományt, hogy küzd az AIDS terjedése ellen. 



Levi's Delluxe V.I.P. Budapest j szvben

Az aranygombos Levi's 501-esek mellett ms klnlegessg is vrja a mrka j zletbe ltogatkat. A prmium kategriba tartoz Levi’s Blue kollekci, valamint a Damien Hirst nevvel fmjelzett „műalkotsok” is csak a budapesti Andrssy t 13. szm alatt vsrolhatak meg.

A ktszintes zlet aljban lounge jellegű kanapkkal berendezett egyedlll bemutatterem tallhat a Levi’s j kollekcijnak mintadarabjaibl. Az zletvezettők tervei szerint itt rendszeresen tallkozhatnak majd VIP vendgek s stylistok, ahol kellemes krnyezetben vlogathatnak a Levi’s teljes kollekcijbl.

Forrs: Levi's

Kpek a Levi's zletnyitrl s jtkonysgi rversről - Budapest, 2008-10-30


Tovbbi cikkek a tmban:

Divatbeszlgets Dukai Regina, fotmodell-nekesnővel


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-10-03






ALMAF