Bucsuházy Piroska

Fashion Week Hungary 2006 TavaszNyár lesz (március 9-től 12-ig)

Fashion Week Hungary 2006

A 4 nap részletes programja

Az első Fashion Week Hungary négy napján a nemzetközi társrendezvényekhez hasonlóan a nagyközönség számára nyitott divatbemutatók, divatszakmai előadások, ruha, ékszer és autókiállítás várja az érdeklődőket a SYMA Csarnokban (a Népstadion területén) 2006. március 9-től 12-ig. 

Felnőttjegy: 1.500 Ft
Diák / Nyugdíjasjegy: 1.000 Ft 

A négy nap részletes programja óráról-órára:


A Nő Négyszer divatbemutató a Sziget 2006-on (augusztus 10.)

A Nő négyszer 2006Libben a szoknya

Négy divattervezőnő, négy stílus - és mégis egy. Az A Nő Négyszer ’Libben a szoknya’ kollekció az örök nő száz arcát vonultatta fel a kifutón Sziget 2006 divathelyszínén. A ’Libben a szoknya’ kollekciót már láthatta a nagyközönség a Fashion Week Hungary 2006 Tavasz/Nyár 30 méteres kifutóján. Akkor is, most is félezren voltak kíváncsiak Bucsuházy Piroska, Kolyvek Antónia, Körtvély Adrienne és Teigesser Magdolna kreációira. Élénk színek, bátor kombinációk jellemzik a kollekciót. A keleties stílus jegyében a divattervezőnők bátran passzítják a bíborvöröst az orgonalilával, vagy a kéregbarnát a türkizkékkel. De kevésbé vibráló darabokat is találunk ’A nő négyszer’ ruhái között: ezek színkövető magatartást tanúsítanak, és a felső-alsó-harisnya egységet alkot a modellen.


Születésnapi A Nő Négyszer divatbemutató volt a budapesti Gödör Klub

A Nő NégyszerÖtéves a négy

Ötödik születésnapját ünnepelte az A Nő Négyszer divattervező formáció 2006. szeptember 30-án a budapesti Gödör Klubban. Ez alkalomból több, mint harminc kreációt  - a régebbi és vadonatúj - láthatott a szombat este összegyűlt közönség a Design Hét egyik helyszínén. Aki már korábbról ismerte a négy nő, Bucsuházy Piroska, Kolyvek Antónia, Körtvély Adrienne és Teigesser Magdolna szupernőies ruháit, az, tudta, mire számíthat, aki először volt jelen, annak a cím árulkodott: ’Szeszély! Vagy amit akartok’.


Bucsuházy Piroska divattervező kiállítása nyílt a Duna Palotában

Öt év legsikeresebbjei

A Duna Palota (Budapest, V. Zrínyi utca 5.) öt évvel ezelőtt már otthont adott egy sikeres Bucsuházy Piroska kiállításnak, ezért is az újabb felkérés. A tárlat az elmúlt öt év legsikeresebb Bucsuházy ruháit mutatja be 25 kisebb és 3 nagy fotón, melyeken a kedvencek divatbemutatón vonuló, vagy fotóstúdióban pózoló modelleken feszülnek. A kiállításon a tervező 4 rajza is megtekinthető, melyek mellett ott a megvalósult modell fotója is, így bepillantatást nyerhetünk az alkotás folyamatába. A terem egyik sarkában 4 szoborszerű baba áll eredeti Bucsuházy modellben, itt alaposan szemügyre vehetünk minden apró részletet: a gondos kidolgozást, a felhasznált anyagok minőségét, esését és testközelből fedezhetjük fel rajtuk a „bucsuházy-s” jellegzetességeket, mint például a különleges gallérokat, az anyagok áttetszőségével való játékot és a kehelyszerű szoknyaalj- és derékmegoldásokat.

ALMAF