Balaton Sound 2010

Debreczeni Zita és az AXE angyalok (június 12.)

Debreczeni Zita és AXE angyalokDebreczeni Zita maga is angyallá változott, mert AXE angyalokat kísért el az agárdi Nádas Dance Club-ba, hogy együtt gondoskodjanak a hely huszonkilencedik születésnapja alkalmából rendezett, 2010. június 12-i buli fantasztikus hangulatáról. A szexi lányok mindent meg is tettek azért, hogy igazán felejthetetlen éjszaka legyen... A fergeteges hangulatú party volt az utolsó állomása az AXE angyalok 2010. tavaszi országjáró turnéjának: a csinos lányok többek között Siófokon, Szombathelyen, Miskolcon és több budapesti helyszínen varázsolták felejthetetlenné az éjszakákat. 'Nagyon örültem, hogy újra találkozhattam az angyalkákkal, akiknek a kiválasztásában én is részt vettem. Most is gyönyörűek voltak. A buli is szuper volt, az emberek pedig mind nagyon kedvesek' – árulta el Zita, aki külön az agárdi záróbuli kedvéért öltött AXE angyal-jelmezt. A szexi angyalokat a nyári buliidőszakban sem kell nélkülözni, hiszen felbukkannak majd a Sziget Fesztiválon és a Balaton Sound-on is, ahol még tovább forrósítják a hangulatot.


Balaton Sound 2010 lesz (július 8-11.)

Balaton Sound 20092010. július 8-11. között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS, amely 2010-ben csak néhány igazán rangos fesztiválon vállal fellépést. Sokak örömére Zamárdiba látogat JAMIROQUAI, az acid-jazz mozgalom legfontosabb követe. A tavalyi, közel félnapos szettet követően rajongók ezrei követelték SVEN VÄTH visszatérését, akárcsak a legaktuálisabb szupersztárt, a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált PAUL KALKBRENNER-t. Rajtuk kívül jelen lesz még a német dancemester, PAUL VAN DYK is a Heineken Balaton Soundon, melyet a Soundhead és az Antropos olvasói a tavalyi év legjobb fesztiváljának választották. Jegyek kedvezményes áron március 31-ig válthatók.


1.000 hellyel több lesz a Balaton Sound 2010-en (július 8-11.)

BalatonAz utóbbi hetekben – a rossz idő ellenére is – felfokozott érdeklődés kísérte a Zamárdi szabadstrandján 2010. július 8-től induló Heineken Balaton Sound fesztivált. A szervezők ezért úgy döntöttek, ezer fővel növelik a fesztivál befogadóképességét, a korábbinál is nagyobb kempinget és ennek megfelelő infrastruktúrát építenek. Belépőjegyek 2010. július 7-ig még kedvezményes áron kaphatók. A legnagyobb érdeklődés a pénteki és szombati programokra várható, e két nap teltházasnak ígérkezik. Pénteken a Chemical Brothers, és Paul van Dyk, szombaton a Berlin Carling című film után világhírt szerzett Paul Kalkbrenner és David Guetta fellépését várják legtöbben. Utóbbi világszerte ma a legkeresettebb popsztárok egyike, a Balaton Soundról még éjjel helikopter szállítja át egy szerb fesztiválra. A nyitónapon, július 8-án a Pet Shop Boys mellett többek között Sven Vath és Paul Oakenfold is színpadra lép, míg vasárnap a 2many dj’s, John Digweed és Jamiroquai koncertjét várják legtöbben – no meg természetesen a foci VB döntőjét. Éppen ezért a legfontosabb koncertek a VB-döntő után kezdődnek, a rangadót pedig óriási kivetítőn, a Balaton partján ülve élvezheti a nagyérdemű.


Balaton Sound iPhone alkalmazás (július 8-11.)

BalatonA tizedik programfüzetet veszíted el? Nincs nálad táska? Vagy éppen csak védeni akarod a fákat? Akkor a Balaton Sound iPhone alkalmazást neked találták ki. Itt megtalálsz minden információt, amire a fesztivállal kapcsolatban szükséged lehet. Balaton Sound 2010 időpontok, helyszínek, fellépők. Mindez persze többféle módon kereshetően. Ez alap. Ennél jóval többet nyújt ez az app. Hiszen egy koppintás és megtudod, hol találod a hozzád legközelebb lévő bárt, kolbászsütőt vagy éppen mosdót. Azonnal értesülhetsz a legújabb hírekről is. Sőt, ezeket rögtön meg is oszthatod Facebookon vagy Twitteren. A számodra fontos fellépőket egy mozdulattal felveheted a kedvenceid közé, így nem kell újra és újra végigpörgetned az egész műsorfüzetet. És persze számos hasznos információt is összegyűjtöttünk a parkolással, belépéssel kapcsolatos tudnivalóktól a vendéglátóhelyek kínálatán át a kutyáddal kapcsolatos teendőkig. Így neked már nincs más dolgod, mint ellazulni és bulizni. És ne felejtsd el lefotózni a napfelkeltét a Balatonnál, mert az valami csodálatos...


Szombaton teltházas a Balaton Sound 2010 (július 8-11.)

Balaton Sound 2009 / Fotó: SzigetA Heineken Balaton Sound 2010 hivatalos programja csak 2010. július 8-án, csütörtök reggel indul, de szombatra már szerda este minden jegy elkelt. A többi napra jegyek és a fesztiválra bérletek még a helyszínen is kaphatók. A Balaton Sound esetében “hagyománynak” számít, hogy elővételben teltházasak bizonyos napok, s előfordult már olyan év is, amikor valamennyi bérlet a kapunyitás előtt elkelt. Idén a legnépszerűbbnek a szombati program ígérkezik, amikor a Nagyszínpad fő fellépője David Guetta lesz, előtte a Pendulum lép színpadra, a Burn Arénában pedig a kultikus német sztárt, Paul Kalkbrennert várják sokan. Erre a napra 25.000-nél is többen érkeznek Zamárdiba, hiszen a szombati jegyek már elővételben elkeltek. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy a fokozott érdeklődésre való tekintettel az M7-es autópályán és a fesztivál bejáratánál is jelentős, akár több órás várakozásra lehet számítani, ezért célszerű a meghirdetett koncertidőpontok előtt 1-2 órával a helyszínre érkezni.





ALMAF