KREA SHOW&PARTY - évzáró divatbemutató és party 2010 (június 18.)

A 2010-es tanév végét a KREA iskola nyilvános divatbemutatóval és party-val ünnepli.


KREA 2010A 2010-es tanév végét a KREA iskola nyilvános divatbemutatóval és party-val ünnepli. A divatbemutatón a 2010-ben diplomázó hallgatók kollekciói mellett a tavaly végzettek új öltözékei és az elsős-másodikosok ruhaobjektjei is láthatók lesznek. A KREA iskola hallgatói 2009-ben az egyik legelegánsabb budapesti helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban mutathatták meg kreativitásukat a nagyközönség előtt. A látványos bemutató hatalmas sikert aratott, még a szakmabeliek figyelmét is felkeltette. Idén az iskola könnyedebb hangulatú rendezvényen szeretné prezentálni a legtehetségesebb diákokat: 2010. június 18-án 19:30-tól a Nyugatinál, az Eiffel téren újonnan megnyílt U26 clubshopban a fiatal tervezők munkáit egészen közelről vizsgálhatják meg a divatra éhes látogatók.A KREA hrom idn diplomz divattervező szakos dikja mr most komoly elismerst tudhat maga mgtt. Az ANNAEVA tervezőprosa az idei Fashion Awards gln az v Fiatal Divattervezője lett. A lnyok egy kisszris női finomkollekcival rukkoltak elő tanulmnyaik lezrsaknt, melyet a filmnoir, a kpregnyek s a '40-es '50-es vek divatjnak tallkozsa inspirlt. A msik divattervező szakos KREA hallgat, Duds Judit, a 2008-ban Pekingben megrendezett nemzetkzi Triumph Inspiration Awardon egyedli magyarknt nyert djat. Legjabb frfiltzkeiben a klasszikus vonalak keverednek j szabsokkal s bzakalsz ihlette mintanyomat jelenik meg az anyagon.

A tavaly vgzett KRE-sok a 2010 Tavasz/Nyri szezonra kszltek ltzkeikkel: Polonszki Tnde kollekcija a napsttte tengerpart hangulatt idzi, a ruhk fodrai a homok s a tenger hullmaira emlkeztetnek. Ugyancsak az aktulis szezonra jelentkezik az Imago Mundi tervezőprosnak női kollekcija, amelyet az anatmia inspirlt, a klasszikus fekete mellett a csontsznű s az emberi hst idző pinkpiros ruhkat az izomktegeket idző szabsvonalak, letisztult vonalvezets s nhol eltlzott sziluettek jellemzik.

A KREA iskola első- s msodves hallgati kztt mr most kiemelkedő tehetsgek vannak, ezrt a szakoktatk gy dntttek, hogy kzlk a leggyesebbek bemutathatjk az ltaluk tervezett outfiteket. Habr a ruhk tbbsge nem tartozik a hordat kategriba, inkbb objekteknek tekinthetőek, ezek a darabok is felvonulnak majd a bemutat estjn.

A kzel egyrs show igazn nagyszabs esemnynek grkezik, a divatbemutat stbjban rszt vesz a Tombor Sarolta sminkmester vezette sminkes KREA csapat, a Hairclub stdi djnyertes fodrszainak – Snoopy s Geprd – irnytsval, valamint a FACE modellgynksg lny- s fimodelljei. A KREA iskola stylist hallgatinak munkival is megismerkedhet a nagykznsg, a divatfotk az egsz este folyamn megtekinthetőek lesznek a kivettőn.

A bemutatt kvető fergeteges partin a talpalvalrl DJ Sabda s DJ Soulrise, a Mustbeat Crew tagjai gondoskodnak.

A belps ingyenes.

Forrs: KREA


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-06-10


ALMAF