A modell Amerikában tervezte meg új kollekcióját

Sylvivel félszavakból értjük egymást, így nem okozott gondot a több ezer kilométernyi távolság, és zökkenőmentesen állt össze az új kollekció


Bódy SylviLegutóbbi amerikai fotózása után Bódi Sylvi gondolt egyet, és nem tért haza Los Angelesből, hanem inkább rég nem látott ismerősei felkutatására indult. Legújabb Sugarbird kollekciójáról azonban a kalandozás ellenére sem feledkezett meg, és a tengerentúlról szervezte a tervezés munkálatait.Bódi Sylvi egy fotózás kedvéért utazott Amerikába még decemberben, ám azóta kint ragadt. Mint mondta, a helyzet adta magát, hiszen a januári csendesebb időszakot, amúgy is a barátoknak és a tanulásnak szerette volna szentelni.

Bódy Sylvi„Jó alkalom volt ez arra, hogy találkozzam a rég nem látott barátaimmal és rokonaimmal. Sokat csavargok, így rengeteg új ismeretséget kötöttem. Ám akárcsak az angol óra és az edzés, a munka is része a napjaimnak, hiszen a Sugarbirdben is szükség van rám. Jön a tavasz, készülnek az új modellek, ezerrel szervezzük a nagy bemutatónkat” – mesélte a gyönyörű modell, aki távmunkában készült el legújabb kollekciójával.

„Sylvivel félszavakból értjük egymást, így nem okozott gondot a több ezer kilométernyi távolság, és zökkenőmentesen állt össze az új kollekció. A tavaszi-nyári darabok megőrizték Sylvi elegáns, nőies stílusjegyeit, amelyet most kedvenc divatháza, a Dolce&Gabbana ihlette vonalakkal bolondított meg. Természetesen most is a csipke dominál a ruháinál, ám a megszokott fekete szín helyett a vakító fehér kerül a helyébe” – árulta el Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője, a márciusban boltokba kerülő modellekről.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-02-21


ALMAF