A Sziget Fesztivál 2005 Divathelyszínén egy hét divatbemutató vár

A Sziget Fesztivál 2005 Divathelyszínén egy hétnyi divatbemutató, hajshow vezető és kezdő divatdiktátorok kollekcióival.


Sziget FesztiválTrendkövetők, szigeteljetek! 

A legtöbb divatbemutatóról csak utólag értesülsz? Akkor vedd meg előre a jegyed a 2005-ös Sziget Fesztiválra, foglalj el egy kényelmes nyugágyat, és koktélt szürcsölve élvezd az augusztus 10-től 17-ig tartó non-stop divatbemutatót a Sziget 2005 Divathelyszínén.Bár a divat mindenkié, földi halandó mégis ritkán juthat el oda, ahol megmutatják neki, most épp mi az. A Sziget Fesztivál hiánypótló egy hete testközelbe hozza a trendeket és kiagyalóikat. A Divathelyszín kifutóján éjszakába nyúlóan vonulnak a modellek, akik a hazai és külföldi design szakma jelentős szereplőinek alkotásait viselik.

Az egy hét együttlét alkalmat ad a most indulóknak is a bemutatkozásra: divatiskolák és pályakezdő divatszakemberek léptethetik színpadra legfrissebb divat álmaikat a budapesti Hajógyári-szigeten. Lesz miből válogatnod.

Két divatbemutató között táncelőadások és cirkuszi mutatványok szórakoztatnak majd, de testet is festethetsz, sőt, ha tartósra vágysz, tetkó szalonban sem szenvedsz majd hiányt. Mi több az új séródat is megcsináltathatod, ha a bemutatók során megtetszett egy trendi fazon.

A programterv kialakítását avatott kezekre bízták a szervezők: az Iparművészeti és Könnyűipari Főiskola Divattervező Szaka és a már működő Divatiskolák állítják össze az egy hétnyi monstre divatbemutató sorozatot.

És mindezt nem akármilyen környezetben élvezheted: a több tucat színpadon és helyszínen több száz előadó közül válogathatsz. A programokról és a jegyvásárlásról itt találsz részleteket: http://www.sziget.hu/fesztival.

Trendkövetőknek a megjelenés fokozottan ajánlott.

További cikkek a témában:

Trend Sziget 2004

Sziget Fesztivál anno és most

 További fotók a témában:

Szabados Iréne épített haj show - Sziget Fesztivál - 2005 nyár

Szabados Iréne vágott haj show - Sziget Fesztivál - 2005 nyár

Mavrák Erik alternatív haj-show - Sziget Fesztivál - 2005 nyár

Jaffa - Sziget Fesztivál - 2005 nyár

Miju divatbemutató - Sziget Fesztivál - 2004 nyár

Mandu divatbemutató - Sziget Fesztivál - 2004 nyár

 Frenetic divatbemutató - Sziget Fesztivál - 2004 nyár

Chance Divatiskola divatbemutató - Sziget Fesztivál - 2004 nyár


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-06-27


ALMAF