A ruhák egyedisége és szépsége által viselőjük kifejezheti stílusát

Az első nagy áttörést az 1996-os év hozta Gyulai Natália tervezőnek


NATI 100% PURE IDEA

Az első nagy áttörést az 1996-os év hozta Gyulai Natália tervezőnek, mikor tizenötezer tervező közül megnyerte a 4th International World Fashion Contest fődíját Japánban, amit a Nina Ricci Divatház vezető tervezője adott át. Ezt követően külföldön és itthon számos designer-díjat nyert, valamint kiállítások és divatbemutatók állandó meghívottjaként képviseli a magyar design-t. Meghívottként Olaszország, Spanyolország, Belgium,Svájc, Franciaország, Finnország, Németország, Ausztria, Japán és Kína kifutóin vonultak föl modelljei és kerültek kiállításra alkotásai.2005 őszén megnyitotta első önálló szalonját NATI 100% PUREIDEA SHOWROOM néven. Minden szezon kollekciójában fellelhető a kísérletező, újító technikák kidolgozása, az anyagfelület-fantáziák létrehozása, valamint a szabás kíméletlen precízsége. E két elem szimbiózisa jellemzi a NATI 100% PURE IDEA kollekciókat. A ruhák egyedisége és szépsége által viselőjük kifejezheti stílusát, ami garantáltan nem marad észrevétlen! A szezonális kollekció mellett alkalomra, esküvőre vagy akár a hétköznapra vállal egyedi megbízást a tervező. A ruhákhoz táskát, cipőt, ékszert is kínálnak. A NATI 100% PURE IDEA SHOWROOM-ban a vásárlók a tervező személyes stílustanácsadásával vásárolhatják meg személyiségükhöz leginkább illő darabokat.

2011 március 18-án induló akciónkban az új kollekció 30%-os , a korábbi kollekciók 50-70%-os kedveszménnyel vásárolhatók meg.

A kedvezmény a készlet erejéig érvényes, a legtöbb modellből jelenleg a mintadarabok várják leendő gazdájukat. A ruhák közül sok méretre rendelhető, de a rendeléseket teljes áron áll módunkban felvenni.

NATI 100% PURE IDEA SHOWROOM

1066.Budapest, Ó utca 33.
Nyitva Hétfő-Péntek 11-18, Szombat 11-15
Tel +36203464847
Amennyiben személyes találkozót szeretne kérni Gyulai Natália tervezővel, kérjük ezt jelezze telefonon :+36203464847
vagy emailben : natipureidea@gmail.com.
További információ: www.natipureidea.com

Újdonságok

A NATI 100% PURE IDEA SHOWROOM az alábbi három magyar divatmárkát vezeti be 2011-ben a piacra: ANNAEVA, EMESHA, KONTURFASHION

Bevezető kedvezményként 20-40-60%-os árcsökkentéssel kínáljuk e három brand modelljeit is.

Március 24-én csütörtökön és 26-án szombaton 17- 21 óra között a tervezők személyesen várják egy pohár pezsgőre vásárlóikat, az érdeklődőket, a stylistokat és a média képviselőit.

EMESHA

EMESHA márka alapítója, Nagy Emese a London College of Fashion női divattervező szakán végzett Vivienne Westwoodnál gyakornokoskodott, majd végzős kollekcióját az Alternative Fashion Week-en mutatta be. 2011-ben immár harmadik alkalommal szerepelt a Londoni Divathéten, részt a Nolcha Divathéten New Yorkban, az Eco Fashion Week-en Vancouverben, valamint a Kopenhágai Divathéten. Ruhái szeepeltek a Vogue Italia, angol Drapers és a Sublime magazin oldalain is Sportos luxusmárka azon nők számára, akik tudatosan gondolkoznak a környezetről és modern, de hordható öltözékre vágynak. Fő jellemzői a nőies és férfias elemek keverése, valamint az arányok helyes alkalmazása.

ANNAEVA

Kárpáti Éva és Hachbold Anna 2009-ben alapította az ANNAEVA márkát: "Legfontosabb számunkra a nőiesség fiatalos megfogalmazása. Mindezek mellett, célunk, egy letisztult, divattudatos, egyedi stílus kialakítása, amely egyaránt rendelkezik modern és klasszikus elemekkel, ugyanakkor funkcionális, hordható öltözékeket biztosít. Olyan nőknek alkotunk ruhákat, és kiegészítőket, akik nem akarnak a hétköznapi viseletet hordók mögé beállni és egy kis különlegességre vágynak. Szeretjük az érdekes, ellentmondásos anyagkombinációkat és gyakran alkalmazunk haute couture, egyedi elemeket öltözékeinkben."

KONTURFASHION

Kontur Réka a KONTURFASHION márka alapítója a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett öltözéktervező iparművészként. Finom kézműves technikával bőrből készíti egyedi élményt nyújtó ruháit, táskáit és lakáskiegészítőit. Kísérletező, újító anyagmegmunkálás, izgalmas áttört, szövött, fűzött, rojtozott felületek jellemzik kollekcióit.Számos kiállításon és divatbemutatón vett részt itthon és külföldön, többek között Németországban, New Discovery, Igedo Fashion Fairs Düsseldorf, Horvátországban, Wella Fashion Show Zagreb és Belgiumban, Design exhibition Liege.


Írta: news.metacompr.hu , Dátum: 2011-03-17


ALMAF