Merész kivágások, nőies vonalak jellemzik az új Sugarbird ruhadarabokat

A sikercsapat utolsóként csatlakozott tagjára, Debreczeni Zitára ezúttal is a letisztult, nőies vonal a jellemző.


Sugarbird divatfotózás 2011Az új tavaszi-nyári kollekció divatfotózására ismét összeállt a Covergirls népszerű ötösfogata: Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Debreczeni Zita minden eddiginél dögösebb és színesebb ruhákban pózolt„A Sugarbird új darabjai a forró nyári éjszakák partyjainak nélkülözhetetlen kellékei” – jelentette ki Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező, a város egyik legexkluzívabb éttermében, a Mix-ben rendezett divatfotózáson.

Sugarbird divatfotózás 2011 Sugarbird divatfotózás 2011

A modellek személyiségjegyei ezúttal is visszaköszönnek az egyes ruhákon, az aktuális évszakra jellemző motívumokkal.

Sugarbird divatfotózás 2011Az öt lány közül Zimány Linda tudhatja magáénak a legexkluzívabb kollekciót: az új szerelem hatására ruháin megjelenik a futball iránti rajongása. Dzsudzsák Balázsnak köszönhetően ugyanis a modell a sportág szerelmesévé vált. Emellett egyes darabjaira rojtok kerültek, utalva a kedvenc divatháza, a Cavalli új irányzatára.

A sikercsapat utolsóként csatlakozott tagjára, Debreczeni Zitára ezúttal is a letisztult, nőies vonal a jellemző. Zitával ellentétben, Dukai Regina viszont idén tavasszal inkább a színes darabokat részesíti előnyben.


Sugarbird divatfotózás 2011„Most, hogy itt a jó idő én is merészebben öltözöm, nemcsak a fazonokat és anyagokat, de a színeket illetően is. Csöppet sem érdekel, ha esetleg háromnál több szín van rajtam.”- árulta el a bájos modell, kezében stílszerűen egy színes vízzel.


A szezon legnagyobb meglepetése Bódi Syilvi, akinek ruháit eddig a sötét, leginkább fekete csipkék jellemezték, most azonban merészebb fehér, bézses tónusú darabokkal állt elő.

Az új kollekciót mind az öt lány nagyon várta már, különösen Horváth Éva.

Sugarbird divatfotózás 2011„Nagyon örülök az új ruháimnak, ugyanis amikor néhány héttel ezelőtt a Viasat3 új reality műsorának, Az Éden hotelnek forgatása kapcsán Kolumbiában jártam, a reptéren eltűnt a bőröndöm, tele a kedvenc Sugarbird cuccaimmal”- mesélte a csinos műsorvezető, akinek ruhadarabjait ebben a szezonban a tőle jól megszokott virágos motívumok mellett, a nagykockák és magyaros minták jellemzik.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-03-10


ALMAF