Luan by Lucia Lifestyle Bazaar 2006 a Lunartban (július 13-tól 16-ig)

S. Hegyi Lucia, divattervező időnként zártkörű party-t ad bemutatótermében, művészeti bázisán, a Lunartban.


Luan by Lucia Lifestyle Bazár 2004Négy napon át a szépségé a főszerep

S. Hegyi Lucia, divattervező időnként zártkörű party-t ad bemutatótermében, művészeti bázisán, a Lunartban. Ezeken az estéken oldott hangulatú összejövetel keretében a művészet, a divat, a design és a gasztronómia élményével gazdagodhatnak meghívottjai. Idén a szépségé a főszerep a négynapos vásárral egybekötött rendezvényen, amelyet Lucia régi vásárlói azért is szeretnek annyira, mert ilyenkor nagy kedvezményekkel juthatnak hozzá egy-egy már korábban kinézett Luan by Lucia ruhához. S. Hegyi Lucia és stylist csapata a LifeStyle Bazaar idején stílus- és színtanácsadást ad a vendégeknek, de lehetőség van Binder Art (Binder Géza mesterfodrász - a szerk.) frizura elkészíttetésére is. A luxus-sminkekhez az Yves Saint Laurent termékei szolgáltatnak alapanyagot.Gyönyörű ékszerek teszik ékesebbé a helyszínt: az Uránia Ékszerház minőségi drágaköves és egyedi tervezésű ékszerkollekciókkal kápráztatja el a vendégeket. Ottjártunkkor épp Kruppa Judit ex-topmodellt ragadta el a szenvedély: egymás után próbálgatta a szebbnél szebb ékszercsodákat. És hogy még tovább örüljünk, az Alpine Tours mesebeli tájakra csábított minket egy nagyobb kivetítőn keresztül: Szardínia, Tahiti, a Seychelles szigetek és Mauritius voltak az úticélok. Vizuális barangolás a javából...

Lunart autós partnere, a Lancia az épület előtt mutatja be két új modelljét, a Lancia Musát és a Lancia Ypsilon típusú személygépkocsik újradesignolt változatait. Akiknek nagyon megtetszettek az autócsodák, még vezethették is őket.

A Lunart állandó partnere a Vendome Boutique Longchamp márkájú táskákat és francia dekorkozmetikumokat kínál kedvezményesen az érdeklődőknek.


Írta: Szilva , Dátum: 2006-07-13


ALMAF