LifeStyle Bazaar

Luan by Lucia LifeStyle Bazaar 2009 (július 21-23.)

LifeStyle Bazaar 2009A Luan by Lucia divatház ezennel meghív a LifeStyle Bazaar 2009 című rendezvényére, melyen három napon keresztül izgalmas programokkal várja a divat, a luxus, az ezotéria és az egészséges életmód iránt érdeklődőket. A legújabb ékszertrendeket kortárs designer ékszerészek előadásából ismerhetitek meg, és többet megtudhattok a makrobiotikus étkezés és a léböjtkúra előnyeiről is. De bárki kérhet egyéni színelemzést is, mely tudás birtokában, saját színvilágának megfelelően öltözködve mindenben jól fest majd. A háromnapos LifeStyle Bazaar alkalmával az érdeklődők az egész nap folyamán betekintést nyerhetnek a Luan by Lucia divatház műhelytitkaiba, felpróbálhatják a kézzel készült haute couture alkotásokat, valamint S. Hegyi Lucia vezető tervezőnőtől és a divatház stylistjaitól hasznos tanácsokat kaphatnak a stílusuknak megfelelő ruhák kiválasztásában. A divatház termékei e három napban kedvezményesen vásárolhatóak meg.


Lifestyle Expo – Hondkong Budapesten, a SYMA Rendezvényközpontban

Lifestyle Budapest-Lifestyle Hongkong

Szeptember 16-án Budapestre érkezett Hongkong, legalábbis egy szelete, méghozzá a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba. A Lifestyle Expo Budapest első két napján szakmai kiállítást láthattak a meghívottak a csarnok falain belül, ahol az elektronikai berendezésektől kezdve az ólomkatonákon és porcelánokon át a táskákig, ruhákig, cipőkig mindenfélét megcsodálhattunk, ha szerepeltünk azon a bizonyos listán. Szeptember 17-én a nagyközönség is megtekinthette ezt a sokszínű kínálatot, minket mégis leginkább a 16-án rendezett divatbemutató érdekelt, ahol 11 és 14 órás kezdéssel neves hongkongi tervezők ruhái vonultak fel az aprócska színpadon. A magyar modellek mellett kifutóra lépett a 2008-as Hongkong szépe is, Edelweiss Cheung, aki egy budapesti fotózáson is részt vett néhány nappal a divatbemutató előtt.


Luan by Lucia Lifestyle Bazaar 2006 a Lunartban (július 13-tól 16-ig)

Luan by Lucia Lifestyle Bazár 2004Négy napon át a szépségé a főszerep

S. Hegyi Lucia, divattervező időnként zártkörű party-t ad bemutatótermében, művészeti bázisán, a Lunartban. Ezeken az estéken oldott hangulatú összejövetel keretében a művészet, a divat, a design és a gasztronómia élményével gazdagodhatnak meghívottjai. Idén a szépségé a főszerep a négynapos vásárral egybekötött rendezvényen, amelyet Lucia régi vásárlói azért is szeretnek annyira, mert ilyenkor nagy kedvezményekkel juthatnak hozzá egy-egy már korábban kinézett Luan by Lucia ruhához. S. Hegyi Lucia és stylist csapata a LifeStyle Bazaar idején stílus- és színtanácsadást ad a vendégeknek, de lehetőség van Binder Art (Binder Géza mesterfodrász - a szerk.) frizura elkészíttetésére is. A luxus-sminkekhez az Yves Saint Laurent termékei szolgáltatnak alapanyagot.


S. Hegyi Lucia, divattervező

S. Hegyi LuciaEgy lélekszabászról

Egyike hazánk vezető divattervezőinek. Tüzes, határozott asszony, ami nem is csoda, hiszen a Nyilas jegyében született, 1959. december 17-én. Magáról, a múltról nem szívesen beszél - untatja, mondja -, pedig abból az elmúlt 20 évből táplálkozik a Luan by Lucia divatház Horoszkóp kollekciója, vagy a legújabb, a Freskó, és az a segítő energia is, mellyel a szárnyukat bontogató divattervező tanoncokat tanítgatja a repülés művészetére. S. Hegyi Lucia tervezett már filmre is, olimpiára is, de alkalomtól függetlenül mindig a lelkeket szabja.

ALMAF