Twilight Party a Club Play-ben (február 20.)

Mindent felülmúló hangulat uralkodott az első, 2010. február 20-án tartott TWILIGHT Party-n. Ha egy mondatban kell leírni, milyen volt a hangulat


Twilight Party a Club Play-benMindent felülmúló hangulat uralkodott az első, 2010. február 20-án tartott TWILIGHT Party-n. Ha egy mondatban kell leírni, milyen volt a hangulat, talán elég annyit megemlíteni: az éjszaka folyamán több női fehérnemű landolt a DJ pultban. Zimány Linda, Herczeg Zoltán, Hozso és Lala, a Miss Plastic Hungary lányok, a Rise FM műsorvezetői, Müller Attila, Mák Kata és hírszerkesztője, Marczali László együtt buliztak az exkluzív TWILIGHT Partyn, amely első alkalommal a Club Play-ben kápráztatta el a közönséget. Az itt debütáló Nite Force DJ csapat fergeteges hangulatba hozta a közönséget. Timo, az mc-ceremónimester sem a páholyból bámulta az eseményeket, hanem szó szerint olajat öntött a tűzre, amikor a tomboló tömeget még őrültebb bulizásra késztette bravúros felszólalásaival.



2010. február 20-án, első alkalommal rendezte meg exkluzív klubestjét a Rise FM. A Nite Rise kistetvérének elismert TWILIGHT Party alkalmával valódi show-t láthattak a résztvevők. Ezen az estén debütált a Nite Force DJ csapat is, Timoval az élén. A speciális fényefektek, az egyedi falfestés, a DJ pult két oldalán felcsapó lángcsóvák, illetve a lemezlovasok által gondosan kiválogatott és mesteri szinten játszott zenék olyannyira lázba hozták a közönséget, hogy buli tetőfokán még női ferhenemű is landolt az egyik DJ, Nikola kezében.

Az őrület éjszakáján a közönség kapta a legnagyobb elismerést, hiszen a résztvevők egytől-egyig az önfeledt szórakozás jegyében látogattak el az eseményre, és ezt be is bizonyították az éjszaka folyamán. Ahogy a beharangozóban is többször hallható volt: „Ez a buli nem a kispályás lúzereké lesz!”. Nem is volt az. Válogatott buliközönséghez volt szerencséje a debütáló éjszakának. Emellett hírességek sora látogatott el az eseményre, amelyen felszabadultan élvezték az estét, hátrahagyva a mindennapok protokol rendezvényeit.

Az éjszakáról készült rövid összeállítás az alábbi linken tekinthető meg:
http://www.youtube.com/watch?v=n4Bf9invWJU

Forrás: TWILIGHT Party


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-02-24






ALMAF