GAS 2006 Nyár divatbemutató a siófoki Beach House-on (július 15.)

Homokos tengerpart, szikrázó napsütés - egy júliusi divatbemutató ideális körülményei.


GAS 2006 NyárFarmerben, szinesben

Homokos tengerpart, szikrázó napsütés -  egy júliusi divatbemutató ideális körülményei. Lennének... Dehát kit érdekel, hogy a balatoni tengerparttá alakított siófoki Beach House-on reggel óta vadul süvölt a szél, és hogy az arcunkba sorozó tengerparti homokot munkások hordták a Balaton partjára? Az elszánt nyaralókat biztosan nem, ők ugyanis este nyolcra mintegy négyszázan a nagyszínpad köré gyűltek, hogy megtudják, mi a trend a GAS szerint 2006. nyarán. Laza, sportos, de van stílusa. Kedvence a farmer, de szívesen hord más, természetes alapanyagú textileket is, köztük a pamutot. Ilyen a GAS rajongó idén nyáron. A kantáros nadrág idén a lányok közt sláger, jól mutat alatta a testhez simuló, szűk, rövid ujjú póló. A nadrágok még mindig a csipőnél végződnek, a GAS élénk színű öveivel, vagy kendőivel smimíthatod őket szorosan a testedhez. A divatbemutató médiatámogatója a HazaiDivat.hu volt.A csipő-szabás alól a szoknyák sem kivételek: a derkadig ők sem érnek, teret engedve a jógán tanult hasi légzésnek. A női pólok viszont már nem hagyják szabadon a hasat, hanem a csipő vonalánál találkoznak a nadrággal, szoknyával - laza, elegáns hatást érve el ezzel.

A fiúknak díszzsebes ingeket, galléros pólókat kínál a GAS meglepően pasztellben. Sőt. Bátorítsát kaptak a srácok a további színesedésre, csíkos ingeik, mintás pólóik a lányokéhoz hasonló színkavalkád szelídebb változatát viselik magukon.

A 2006-os nyár trendszínei közt visszafogottat, élénket is találsz. Előbbi közt sorakozik a halvány pisztáciazöld, a vízkék és a púderrózsaszín, utóbbiak közt pedig neonszíneket találsz, melyek elsősorban a piros és a zöld árnyalatai. Járhatsz tehát fűzöldben, eperpirosban, élénk türkizben is, a lényeg a színkavalkád, amellyel idén nyáron nem kell csínnyán bánnod. 2006-ban trendszín a barna is, a GAS kollekciójában élénk színekkel kombinálva találod meg a gesztenyebarnát, a kávébarnát és a csokoládészínt.

A kiegészítőkkel ne fukarkodj: a GAS ruhakollekciójához illő sportos fazonú, élénk színű táskákkal és cipőkkel is ellát, bár a divatbemutatón Converse cipők is kifutóra léptek.

A GAS fürdőruhái art-pop mintájúak, színesek és merész szabásvonalúak, egyrészesükben még szexisebb lehetsz, mitn bikinben. Főleg ha a GAS által ajánlott La Perla, Police és Givenchy napszemüvegek óvják a szemedet.

A GAS divatbemutatók szervezői - Aipli Ági és Sarnyai Eszter topmodellek - profizmust ígértek, és a nagyérdeműnek nem is kellett csalódnia. Bár a klasszikus kifutó helyett koncertszínpadot kellett bejárniuk a modelleknek, a sokéves rutin feledtette a nézővel az előreugró színpadrész hiányát. Illés Erika, Kátai-Pál Edina, Túróczi Réka és Zima Ádám a tőlük megszokott magabiztossággal uralták a terepet, és a ruhákat.

GAS divatbemutató legközelebb 2006. augusztus 19-én lesz a siófoki Beach House-on. Akkor a 2006 Ősz/Téli kollekció vonul majd föl mindenki szeme láttára.

További cikkek a témában:

 

Gáz lesz a bícsen


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-07-20


ALMAF