Retro Jeans szalonbemutató az ÁRKÁD-ban (június 30.)

A Retro Jeans divatcég terjeszkedik: már 400 négyzetméteren várja a farmer rajongóit a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpontban.


Modellek az üzletben

Retro JeansA Retro Jeans divatcég terjeszkedik: már 400 négyzetméteren várja a farmer rajongóit a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpontban. Az új bolt 2006. június 30-i Opening Party-ján a HazaiDivat.hu is jelen volt. A Retro Jeans célja a fából vaskarika: egy rendkövető, mégis múltidéző, retro stílus megteremtése, mely által egyedi divatirányzatot kíván létrehozni, mégpedig az elmúlt idők megfiatalításával. Mottója: légy szexi, kihívó és eredeti! A minibemutató kezdetéig, azaz 15.00 óráig a Groovehouse dedikálta ’Ébredj mellettem!’ című albumát, így a jó hangulat már adott volt a későbbi divatbemutatóhoz. Az üzletben DJ húzta a talpalávalót, és hogy ne lankadjon a hangulat a népszerű popcsapat távozta után sem, lemezlovasunk magasan tartotta a hangerőt. Így aztán a divatbemutató alatt beszélgetni nem, viszont ritmusra vásárolni annál inkább lehetett.Aztán elindultak a modellek az üzletben rögtönzött, képzeletbeli kifutón a bolt teljes hosszában, egészen a megtermett őrökkel védett kijáratig. A vásárlók közt volt, aki meglepődött, és akadt, aki úgy tett, minta mit sem törődne a jelnséggel, ez a típus a szeme sarkából figyelt. Aztán megérkezett az exhibicionista vásárló, aki igyekezett a modellekről magára vonni a figyelmet. Taktikája a modellekkel történő ütközés provokálása volt, ritmusra mozgatott fejmozgással fűszerezve.

A mintegy húszperces divatbemutató alatt csinos kis karéj formálódott a Retro Jeans üzlet bejárata körül. A gimnáziumi osztálynyi nézgelődők talán nem lesznek vásárlók, de az öltözködéskultúráról így is sokat tanulhattak azon a délutánon.

Három, egymást óránként követő divatbemutató tájékoztatott a Retro érzésről. Az egyéni stílus kialakításához az üzletlánc saját stylist-jai nyújtották szaktudásukat, a gyönyörű sminkekért a M.A.C nemzetközi sminkmárka adta támogatását.

Az idei nyári kollekció is hozta a farmermárkától jól megszokott, fiatalos lendületet. ez pedig nem más, mint a farmer minden mennyiségben, de csakis nőies szabással. Azért némi rafinéria is szükségeltetik a sikerhez: például rövid farmering szorosan megkötve a derékon hosszú kényelmes szoknyával. Természetesen feltűnt az idei nyár nagy slágere, a térdig érő farmernadrág is, amelyhez elengedhetetlen viselet a laza atlétatrikó.

Hol van már az az idő, amikor a farmer pusztán munkaruhaként funkcionált...


Írta: Szilva , Dátum: 2006-07-03


ALMAF