A Pussy Deluxe és a Vive Maria 200607 ŐszTél fehérneműbemutató a Sziget 2006-on (augusztus 12.

Édes kiscicák puha vonulása-hangulatban telt a fehérnemű mustra. Az este féltizes kezdés pedig alkoholos mámorban úszó, felajzott közönséget hozott.


Esedező kiscicák, csábító vadmacskák

’Édes kiscicák puha vonulása’-hangulatban telt a fehérnemű mustra. Az este féltizes kezdés pedig alkoholos mámorban úszó, felajzott közönséget hozott. A fiúk sörös poharukat magasba emelve, kórusban éljeneztek, és az sem zavarta őket, hogy a kifutóra lépő modellek többsége inkább hasonlít a szomszéd lányra, mint Cindy Crawford-ra. A Pussy Deluxe és Vive Maria fehérneműk viszont valóban pikáns és szines, nagy cicákkal, és puha bolytokkal díszített, fantáziát megmozgató darabok voltak. A Sziget 2006 divathelyszínén nem bukhat meg egyetlen fehérneműbemutató sem. Mindig akad lelkes - főleg férfi - közönség, amelynek tagjai hangos füttyökkel jutalmazzák a produkciót. Hogy ez mennyiben szól a márkának, a tervezőnek, és mennyiben a modelleknek, azt döntse el mindeki maga... A Pussy Cat Boutique fehérneműbemutatója mindenestre félezer szigetelő örömét szolgálta.



A 2006/07 Ősz/Téli kollekció színei őrzik a nyart: még mindig trendszín a türkizkék és az élénk rózsaszín.

A Pussy Cat fazonban azt adja, amit a neve ígér: modelljei kislányos bájjal csábító, ártatlan kiscicát játszó vadmacskáknak valók. A forrónál is forróbb nadrág keblekre feszülő pamutfelsővel, melyen óriási fejű, csillogó szemű, rajzolt kiscicák hunyorognak.

  A Vive Maria a vamp vonalat képviseli: hatalmas bojtok, átlátszó textileken libegve - ultra-hiper nőcis. Időnként épp ezért sok is, de a darabok annyira konzekvensen hozzák a nőieskedő túlzásokat, hogy ezáltal létjogosultságpt nyernek, és némi humorral szemlélve őket, tetszetős darabokká válnak.

A vidám, gondtalan gyerekkort, és a mindenkit megfőző vampokat idéző darabok biztosan felforrosítják majd a hideg évszakokat néhány honfitársunk számára.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-08-13






ALMAF