Forgó Diána Napsugár divatbemutatóján jártunk (április 19.)

A Mammut-béli Tabu Restaurant & Lounge-ben rendezett modellparty a 23.00 órás kezdés dacára is vonzotta az érdeklődőket


Forgó Diána Napsugár bemutatóCromatic

A Mammut-béli Tabu Restaurant & Lounge-ben rendezett modellparty a 23.00 órás kezdés dacára is vonzotta az érdeklődőket - zömében fiatalokat - akik a bordót batikolt lilába játszó falak és sötét bárpultok útvesztőjében csak hosszas kacskaringózás után bukkanhattak a kifutóra. Hanyattdőlve a pódium körül terpeszkedő, kipárnázott háncsfotelekben pedig csak a merészebbje álmodhatott hasonlóan jól koreografált, zenés-táncos divatbemutatóról, melyben Forgó Diána Napsugár részeltette az egybegyűlteket.



Intro

Forgó Diána Napsugár - CromaticA bevásárlóközpont negyedik emeletén található szórakozóhely formatervezett belterével kitűnő kikapcsolódást nyújt az igényes közönségnek. Jelen esetben nemcsak az élő zene varázsáról számolhatunk be, a keverőpultnál tevékenykedő DJ valóban apait-anyait belead a slágermixelésbe, de a párizsi kozmetikai cég, a Clarins  jóvoltából megjelent, mosolygós hoszteszlányok közreműködését is dícsérettel kell illessük. Belépéskor ajándékcsomagot tuszkolnak a kérdéseikre válaszoló delikvensek kezébe, a formatervezett dobozkákban, feszesítő, narancsbőr vagy striák elleni kenőcs lapul.

S ha már a szervezők nem teszik, Forgó Diána Napsugár sem aprózhatja el. A szőke hajú tervezőhölgy Cromatic fantázianévre keresztelt, nyarat, telet, őszt és tavaszt egyaránt átfogó kollekciójának divatbemutatóját a Dyrberg/Kern ékszereivel, a Dolce&Gabbana és a Jonc Richmond, JR cég alsóneműivel fűszerezi.

Az ezüst szerelmese

A magát csak második generációsnak nevező alkotó az est folyamán, ahogy arról a bájos konferansziétól értesülünk, közel harminc nőt csomagolt ezüstbe. A romantika jegyében fogant, szexi, szofisztikált hölgyekre álmodott ruhaköltemények valóban szívesen csillognak, vibrálnak a nevezett színben, ámde tervezőjük szívesen operál az örök feketével és fehérrel is, nem kis játékossággal használva ki az elütő tónusokban rejlő kontraszthatás lehetőségeit.

Forgó Diána Napsugár - Cromatic Természetesen a bordó csipke alsónemű, avagy a mostanság trendinek kikiáltott, buggyos fazonú farmerbricsesz sem maradhat ki a kínálatból, de mielőtt előreszaladnánk, időzzünk csak bátran az éjszínű csodáknál!

Az ezüst gombokkal, ezüst tűzésekkel ékített, fekete mini blézert kedvünk és vérmérsékletünk szerint variálhatjuk háromnegyedes, fekete nadrággal avagy sötét tónusú, aranyportól ékes, fodros szoknyácskával, a frizuránkba tűzött, kalapként funkcionáló kontydíszek no meg néhány jól irányzott csípőmozdulat így is, úgy is megteszi a magáét. De nemcsak a felsorolt darabokban áldozhatunk az elegancia oltárán, a végzet asszonya térdig érő, hímzésekkel ékített kabátkát, alája egy pár lábfejnélküli, csábos csipkeharisnyát viselvén is előbújhat belőlünk!

Szőrme vagy koponya?

A kifinomult stílus kedvelőinek még tavasszal sem kell visszariadniuk, a télen már sikert aratott, szőrmével cicomázott galléroktól, nyakmegoldásoktól. Igaz, Forgó Diána Napsugár nem feketében, fehérben pompázó, szőrmés kiskabátban köszöntötte közönségét a divatbemutató végén, de próbálkozni attól még lehet, az út mindenki előtt nyitva áll.

Uraknak még mindig farmer, hozzá fekete vagy fehér, ezüsthalálfejjel, gyöngyökkel kivarrt póló ajánlható, hogy mezítláb vagy sportcipővel  pároztatják-e a designos darabokat, teljes mértékben rajtuk áll.

A hattyúk feltámadása, avagy hódít a balerina-look

Bármennyire is szeretjük a feketét, tavasszal, nyáron szívesebb húzunk fehéret. A sortot társíthatjuk hímzésektől ékes, ujjatlan szőrmemellénnyel, a csipkeharisnyával kombinált, finom anyagú masnis ruhában pedig, még az est során fellépő manökenek hajmeresztő lábemeléseit hanyagolva is, balett táncosnőnek érezhetjük magunkat.

A fehér alapon fekete pettyes selyem felsőhöz bátran viselhetünk fekete rövidnadrágot, de ha nem szeretnénk nyakunkat szegni, a Forgó Diána Napsugár által bemutatásra kerülő, valódi spicc cipőket inkább hanyagoljuk. A hajlékonysággal kellőképp megáldott modelleknél kellene hattyúbb legyen a talpán, aki a fodros nyakú boleró és a fehér sort együtteséhez, ilyesmit húzna lábára. Inkább döntsünk a fekete tűsarkú mellett, mely csipkeharisnyás lábainknak a fekete-fehér virágmintás ruhácska és boleró takarásában is megfelelő tartást, egyensúlyt biztosít.

A farmer és a fehérnemű örök

Forgó Diána Napsugár - Cromatic A rövid, szexi, testhezálló jeanseket hasat szabadon hagyó, csipkével díszített mini blézerekkel viselhetjük, ha hófehér farmerba bújt, bőrkabátos kedvesünk tetszését óhajtjuk kivívni.

De hogy őurasága egy míderrel kombinált fehér mini lapszoknyának sem tud ellenállni, szinte garantált. Máskülönben miért is feszítene előttünk, ha még oly jól szabott is, egy szál D&G alsónadrágban? Tovább akarjuk húzni? Nosza rajta! Csak egy fekete babydoll, szexi csipkeharisnya no meg egy cigaretta szükségeltetik hozzá. Ha hisszük, ha nem, előbb-utóbb még öngyújtó is kerül valahonnét…

Diszkó feeling

Cromatic finalé Hogy a balett mozdulatokkal kísért, akrobatikus táncelemekkel spékelt divatbemutató végül hatalmas össztáncba torkollik, nem csodálkozunk. Bár a fényt ezerfelé törő diszkógömb helyett ezúttal a modellek formatervezett, felül buggyos, alul szűk, ezüst nacijai vibrálnak a félhomályban, melyeket hasnál tüllrészbe torkolló, fekete ujjatlannal, fekete tornacipővel viselnek, nem szontyolodunk el. Tekintetünket az imént még éppen csak neglizsében lejtő urakra fókuszáljuk, akik minden várakozásunkat felül múlva, immáron rózsaszín pólóban, farmer sortban tekerik csípőjüket. „Shake your body!” – más nem is lehetne a tapssal köszöntött finálé vezényszava.

Fotók Forgó Diána Napsugár Cromatic divatbemutatójáról - Mammut, Tabu Restaurant & Longue, 2007-04-19


Írta: MZ , Dátum: 2007-04-27






ALMAF