TOTHBORI

TOTHBORI 2011 Nőnap ajándékok

Kedves Vásárlónk!

Tekintve, hogy mindjárt itt a Nőnap, engedje meg, hogy egy pár szót szóljunk különleges nőnapi akciónkról.

Március 8-án, a szalonunkban vásárlók között három TOTHBORI retikült sorsolunk ki. Tekintse meg testközelből is új tavasz-nyári kollekciónkat, amelyet a szecesszió inspirált, illetve új fiatalos vonalunk, a TOTHBORI CHIC darabjai is elérhetők már üzletünkben.

Ajándékozza meg magát vagy szeretteit TOTHBORI-val, és talán Ön lesz a szerencsés, aki egy retiküllel is gazdagabb lesz!


TOTHBORI 2011-es tavasz-nyári kollekció már kapható a szalonban

Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítjük, hogy a TOTHBORI 2011-es tavasz-nyári kollekcióját immár szalonunkban is megtekintheti.

A könnyed, ugyanakkor elegáns kollekciót a szecesszió hangulata lengi körül. A század eleji stílus színvilágának légiessége, a színek egymásba mosódása egyfajta illuzionisztikus hatást kelt. A kollekcióban megjelenő sziluett megidézi egyfelől a szecesszió ballonujjait és a hozzá kapcsolódó, erősen a derekat hangsúlyozó formavilág elemeit, ellenben anyaghasználatban és anyagtársításban markánsan különbözik is tőle. Fontosak a merevebb, jól formálható anyagok, melyeket lágy esésű dzsörzék és selymek egészítenek ki. A nadrágok rövidek és szűkek, bő csípőmegoldással magasítva, a derekat hangsúlyozva, s ez a sziluett vonul végig a további darabokon is.

Engedje meg, hogy meghívjuk, személyesen is tekintse meg legújabb kollekciónkat!


TOTHBORI voucher 2010. November 22-e és December 4-e között

Tóth Bori

Egyedi darabok megrendelése esetén 30%-os kedvezményt kínálunk, ahol Tóth Borival személyes konzultációra is lehetőség nyílik. Természetesen Bori a pret-à-porter kollekciókból szemezgető ügyfeleinknek is szívesen segít a tökéletes választásban. Kérjük hozza magával ezt a vouchert a TOTHBORI szalonba. Időpont egyeztetés céljából kérjük hívja a +36 1 354 1588-as telefonszámot.

Az egyedi ruhákra kínált engedmény nem vonható össze más kedvezményekkel.

Szalon: Budapest, 1065 Hajós utca 25.
(az Operaháztól néhány lépésnyire)
www.tothbori.com


Kedvezmény a teljes Őszi-Téli kollekcióra Január 24-től

TOTHBORI Kedvezmény a teljes Őszi-Téli kollekcióra

Kedvezmény a teljes Őszi-Téli kollekcióra! Január 24-től a teljes őszi-téli kollekció 40-60%-os kedvezménnyel vásárolható meg szalonunkban.


GLAMOUR Women of the Year 2011

GLAMOUR Women of the Year 2011A GLAMOUR magazin Anglia és Amerika után hazánkban is hagyományt teremtett, hiszen nem telhet el március úgy, hogy ne tudjuk meg, hogy a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek közül ki állhat be a Women of the Year címmel büszkélkedhető kedvencek sorába. 2011-ben ráadásul a legszerencsésebb szavazók is bejuthatnak az exkluzív gálára.

Ahogy az elmúlt két évben, idén is egy fergeteges, több tucatnyi sztárt felvonultató partin tudhatjuk meg, ki az év divattervezője, modellje, színésznője, énekesnője, műsorvezetője, kié a legszebb hajkorona és ki az a férfi, aki sármjával elvarázsolta a szavazókat.


TOTHBORI bemutatja a 20102011-es őszi-téli couture és prét à porter ko

TOTHBORI bemutatja a 2010/2011-es őszi-téli couture és prét à porter kollekciójátEgyedülálló bemutatónak lehettek szemtanúi a Millenáris Teátrumba látogatók 2010. szeptember 29-én, szerda este. Bár a meghívón az állt, hogy a TOTHBORI bemutatja a 2010/2011-es őszi-téli couture és prét à porter kollekcióját, azonban a vendégek nem sejthették, amit a tervezőnő az előtte tartott sajtótájékoztatón már ismertetett a megjelent újságírókkal. Hogy ez most más lesz, valami új, lendületes és fiatalos, mindazonáltal ez is ő, Tóth Bori. Aki tisztában van a márkára jellemző stílusjegyekkel, mint a visszafogott színhasználat, a klasszikus szabásvonalak és a business look szabályrendszerének fokozott szem előtt tartása, annak igencsak új és meglepő élményben lehetett része ezen az estén.


TOTHBORI valamint a flair és H.O.M.E. magazinok együttműködése

Örömmel szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a TOTHBORI valamint a flair és H.O.M.E. prémiummagazinok kiadója között különleges együttműködés jött létre, hogy eddigi akcióink mellett még egy ajándékkal kedveskedhessünk Önnek. A TOTHBORI vásárlók így akciós áron fizethetnek elő az egyik legnívósabb magyar design magazinra, illetve az első itthon is megjelenő olasz nemzetközi divatmagazinra.

Kombinált előfizetés+ ingyenes ajándék!

Fizessen elő a H.O.M.E. és a flair magazinokra (20-20 lapszám)!
Két nagyszerű magazin, két éves előfizetés és két ajándékutalvány!

Megrendelését küldje a home.budapest@aheadmedia.com e-mail címre. A megrendelésre írja rá, hogy Toth Bori.


TOTHBORI a Griffben

TOTHBORIA TOTHBORI márka örömmel tájékoztatja a trendkövetőket, hogy kollekciói már nemcsak a Hajós utcai szalonukban vásárolhatók meg, hanem egyes darabokat már a budapesti MOM Park üzletközpontban lévő Griff Gentlemen's szalonban is megtalálhatók. Fontos lépés ez számukra, hiszen mindig is kiemelt figyelemmel kísérték vásárlóik, törzsvevőik kényelmét, így a Budán lakóknak talán könnyebbség a központi helyen lévő áruház elérése.


TOTHBORI 2010 TavaszNyár kollekció 20%-os árengedménnyel

TOTHBORI 2010 Tavasz/NyárA 2010. május 26-i, teltházas TOTHBORI 2010 Tavasz/Nyár „Florissima” Business Look kollekció szalonbemutatóján is érzékelhette, aki ott volt, hogy a "SZÜRKE" nem csupán a semlegesség, az időtlenség és a hétköznapiság színe. Az aktuális TOTHBORI kollekcióban jelentős hangsúlyt kapnak a szürke árnyalatai, amelyek az egyedi megoldásokkal és színes kiegészítőkkel egyértelműen a minőséget és a bizalmat sugallják viselőjüket iránt. Tóth Bori divattervező ezúton szeretne Titeket is bátorítani, hogy ünnepeljétek együtt vele, velük a „SZÜRKE” szín újraéledését a mindennapok viseletében. 2010. május 28. és június 11. között 20%-os árengedménnyel vásárolhatók meg a TOTHBORI 2010 Tavasz/Nyár „Florissima” Business Look kollekció darabjai a „SZÜRKE” jegyében.


TOTHBORI koktélruhák - 20%, mennyasszonyi ruhák - 30%

TOTHBORI 2010Ezen a nyáron eddig kevés lehetőséget adott nekünk az időjárás, hogy élvezzük a kerti és koktélpartikat a szabadban. Az előrejelzés szerint azonban a július melegebb napokkal kecsegtet, így bepótolhatjuk az elmaradt eseményeket. Tervezzünk hát bátran, mielőtt a nyár véget ér! Ehhez kínál segítséget a Tóth Bori divattervező, akinek szalonjában 2010. július 1. és július 17. között minden TOTHBORI nyári és koktélruha 20%-os engedménnyel vásárolható meg. De a nyár az esküvők szezonja is, ezért a TOTHBORI mennyasszonyi és menyecske ruhák már most 30%-os árkedvezménnyel vásárolhatók meg vagy 50%-os áron kölcsönözhetők, az akció azonban az őszi és téli menyasszoynoknak is kedvez, hiszen az év végéig tart. Az engedmény egyedi, méretre készített ruhákra nem vonatkozik. Akad azonban további kedvezmény: a Tóth Bori szalon jóvoltából 30%-os árelőnnyel vehetők igénybe a Royal Clinics szolgáltatásai a nagy napra zajló felkészüléshez. Végleges szőrtelenítés, alakformálás és mellfeszesítés, arc- és dekoltázskezelés, fogfehérítés segítik kibontakozni a leendő ara szépségét.


TOTHBORI Florissima Kollekció kedvezményes nyári vásár (július 22.)

TOTHBORI Florissima2010. július 22-től, csütörtöktől, megkezdődik a TOTHBORI "Florissima" 2010 Tavasz/Nyár Kollekció kedvezményes nyári vására. 40%-os kedvezmény a Business Look kollekció minden darabjára, 40%-os kedvezmény a Couture nyári koktélruhákra, estélyi és menyasszonyi ruhákra, 20%-os kedvezmény a nyári kiegészítőkre, övekre, táskákra és cipőkre.


TOTHBORI 200910 ŐszTéli Business Look divatbemutató

TOTHBORI 2009Közel 1000 fős közönség előtt mutatta be 2009. október 22-én a budapesti Millenáris Teátrumban Tóth Bori divattervező legújabb, TOTHBORI 2009/10 Ősz/Téli Business Look prêt-à-porter kollekcióját. A gránitlapokkal burkolt kifutó mellett olyan hírességek is helyet foglaltak, mint D. Tóth Kriszta, Szabó Patrícia, Völgyesi Gabi, Gallusz Niki, Kustánczi Lia, de ott volt Makány Márta divattervező és kedvesével Horváth Csaba főpolgármester-helyettes is. A gránitlapokkal burkolt, mindössze öt centi magas kifutót a századelőt idéző, újraértelmezett, klasszikus elegancia uralta. A kizárólag természetes anyagokból álló kollekció alapanyagai, mint például a gyapjú és gyapjúkasmír szövetek vagy a tweedek Franciaországból, Olaszországból és Ausztriából érkeztek.

ALMAF