Societá

Giorgio Visconti


A Societá 2008 TavaszNyári kollekciójának divatbemutatóján jártunk

Olasz módi

Megérkezett a Societá 2008 Tavasz/Nyári kollekciója. Mint a tavalyi ősz/téli bemutató, ez is a rózsadombi Rózsakert Bevásárlóközpont emeletén, a Wiener Kaffeehaus falai közt debütált, s akárcsak akkor, most is a nőiesség, a mutatok is meg nem is ars poetica s nem utolsósorban a szexi szabásvonalak kapták a főszerepet, meg persze a csillogás, legyen szó a ruhákat díszítő Swarovski kövekről vagy az aranyszállal átszőtt anyagokról. Sztreccsfarmerek, áttetsző, bő szabású, mégis fantáziát megmozgató tunikák, pántos, tűsarkú szandálok, bőrkabátkák, napszemüvegek, Naga ékszerek, ezt diktálta az olasz divat a magyar hölgyeknek a bécsi miliőbe helyezett exkluzív bemutatón.


A Sociéta 200607 ŐszTéli divatbemutatója a színfalak mögött

Sociéta 2006Modellek tortaevés közben

Nemcsak a kifutón követik egymást, a magánéletben is összetartanak. Lépteik összehangolásán túl, a szülinapi tortamajszolásban is megegyeznek. Odafent a megközelíthetetlenségig magabiztosak, földi halandóként bájosak, már-már messzemenőkig nyíltak és közvetlenek. Modellek és barátnők, barátnők és modellek, csak ahogy az élet hozza... Az első hely, ahová rutinosan benézek, a női mosdó. Úgy látszik, ez tényleg az a terület, az egyetlen fix pont, ahol tuti biztosra mehet az ember lánya, még abban a frivol esetben is, ha nem csupán folyóügyeit szeretné elintézni, de egyúttal történetesen riportalanyra is vadászik.


Április 20-án lesz a SocietáTavaszNyári kollekciójának bemutatója

Sociéta bemutató 2006 ősz/tél, modell Epres PanniOlasz divat bécsi környezetben

Ha a 2006 ősz/téli kollekció álomszép olasz bundái még ott kísértenek álmainkban, nincs más dolgunk, mint április 20-án, pénteken, 19.00 órakor ellátogatni a Rózsakert Bevásárlóközpont Bécsi Kávéházába. Epres Panni ugyan már biztos nem lép kifutóra, de gyönyörű lányokban, szexis összeállításokban ezúttal sem lesz hiány. Az egyéni olasz női ruháiról, táskáiról és lábrakívánkozó topánjairól híres Societá nem csak a trendeknek elkötelezett hölgyeket, de bámész kísérőiket is szeretettel várja a helyszínen.


A Societá 200708 ŐszTéli kollekciójának divatbemutatóján jártunk

Societá 2007Itt van az ősz, itt van újra…

S ha itt az ősz, akkor nem csak a fák öltöznek szép, színes ruhákba, de bizony nálunk, embereknél is új kollekcióval rukkol elő a divatvilág minden szereplője, legyen bár elegáns, sportos vagy bohém, drága vagy a még annál is drágább vonal képviselője. Mi sem voltunk restek, s felkerekedtünk, hogy meglessük a Societá (ejtsd: szocsiétá) 2007/08 Ősz/Téli kollekcióját, amely a Wiener Kaffeehaus asztalai között debütált, a rózsadombi Rózsakert Bevásárlóközpont első emeletén.

ALMAF