Karsai Zita és a Sugarbird Covergirls a Schwarzkopf OSiS Party-ján

Karsai Zita kilenc hónap után kizárólag annak a különleges trend- és hajbemutatónak a kedvéért érkezett haza Dubaibó


Karsai ZitaKarsai Zita kilenc hónap után kizárólag annak a különleges trend- és hajbemutatónak a kedvéért érkezett haza Dubaiból, amelyet 2010. május 29-én, szombaton rendeztek a budapesti Café del Rio-ban és amelynek középpontjában a Schwarzkopf Professional legtrendibb hajformázó márkája, az OSiS állt. Zizi nem csak táncolt ezen az estén, hanem bemutatta legújabb, J. Csonka Hedviggel közösen tervezett Sugarbird kollekcióját is, amelynek izgalmas darabjait a vagány és kreatív hajformázó család, a tánc szabadsága és a nyári party-k hangulata ihlette. Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva is színpadra állt a Sugarbird 2010 Nyári szezonjának legizgalmasabb strand- és fürdőruháiban. A Csillag születik című műsorból ismert Bad Boyz pedig egy különleges táncshow-val lepte meg a közönséget, melynek koreográfiája erre az alkalomra állt össze. A látványos tánc- és trend show további négy helyszínen látható még a nyáron, az OSiS Party keretein belül, ahol Karsai Zita és a Bad Boyz is fellépnek majd.Az egész rendezvény középpontjában az OSiS állt, amely a Schwarzkopf Professional vagány, kreatív hajformázó márkája és amely a nagyközönség számára is elérhető. A kupa döntősein kívül felvonultak még az eseményen a Schwarzkopf Professional Top Team csapata, Karika Zsolt, Szűcs László, Kuszkurász Nikosz, Oravecz Mihály, Prókai István és Matkovics Frank mesterfodrászok is, az OSiS termékcsalád legújabb hat terméke által inspirált legújabb haj kreációikkal. A hajformázó termékek Kurucz Sanyit, a Bad Boyz vezető koreográfusát is megihlették, így az este folyamán bemutatásra került egy általa koreografált táncshow is. Három fodrászcsapat alternatív hajshow-val készült az estére: Mencsik Zsolt és csapata Popart című produkcióját hozta el, Pataky Ági a Négy Évszakot vitte színpadra, a debreceni Backstagehair pedig Popular címmel mutatta be a legújabb frizura trendeket.

Sugarbird Covergirls 2010 NyárEzt követte a Sugarbird Covergirls kollekciójának bemutatója Dukai Reginával, Zimány Lindával és Horváth Évával a színpadon. Majd egy különlegesség került színpadra, az OSiS by Sugarbird kollekció, amely nagy kihívás volt a tervezőnek, Jagasics V. Csonka Hedvignek. A trendi hajformázó termékcsalád, Karsai Zita személyisége - aki az arca is ennek a kollekciónak - a tánc szabadsága és a nyári party-k hangulata ihlette meg az idei fürdőruha és strandruha kollekcióját.

A látványos tánc- és trend show további négy vidéki helyszínen látható még a nyáron, a Schwarzkopf Professional pedig minden helyszínre elviszi majd az OSiS by Sugarbird kollekciót Karsai Zitával és a Bad Boyz tánc csapattal együtt. A show után a vendégek fotózkodhatnak a sztárokkal, a fodrász sarkokban pedig a Schwarzkopf Professional profi fodrászai készítik el a a legtrendibb frizurákat a party közönség bevállalósainak.
 
Az OSiS party sorozat vidéki helyszínei és időpontjai:
2010. június 19. Győr - Club Vertigo
2010. június 26. Szeged - Sing Sing
2010. július 17. Debrecen - Home Club
2010. július 24. Siófok - Palace

Forrás: Schwarzkopf


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-05-30


ALMAF