Sorra nyitnak új üzletek az Arena Plazában

A Gaudí prémium designer divatmárkaként definiálja magát. A ruhák anyagának minősége, az általa képviselt stílus eredetisége változtatta a Gaudít az olasz divat szimbólumává


Gaudi JeansEgy hete megnyitotta első magyarországi üzletét a közkedvelt olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén. Megalapítása óta a Gaudí márka neve egyet jelent a minőséggel. A több mint 20 éves múltra visszatekintő márka 140 nm-es budapesti üzletében azok a nők és férfiak találják meg ruháikat, kiegészítőiket, akik merész, egyedi stílusukkal szeretnének kitűnni a tömegből.Gaudi JeansA Gaudí magyarországi terjeszkedése azért vált indokolttá, mert az internetes vásárlások statisztikái azt mutatták, hogy a márka termékei iránt egyre nagyobb a kereslet a hazai vásárlók körében. Az üzlet nyitásának célja, hogy megismertesse a teljes kollekciót a vásárlókkal. Így mostantól egy helyen megtalálhatóak az igényes, minőségi anyagokból készült ruhák, kiegészítők.

Gaudi JeansA Gaudí prémium designer divatmárkaként definiálja magát. A ruhák anyagának minősége, az általa képviselt stílus eredetisége változtatta a Gaudít az olasz divat szimbólumává, és ezekkel a jellemzőkkel ismertté vált az egész világon. A Gaudí Arena Plazában debütáló idei tavaszi-nyári kollekciójában mindenki megtalálja a kedvére való darabokat, hiszen ezt a kollekciót is úgy tervezték, hogy a laza városi viselettől kezdve a sportos öltözéken keresztül az elegánsabb viseletek iránt érdeklődők igényeit is kielégítse.

Gaudi Jeans Gaudi Jeans

Emellett számos egyéb változás történt az Arena Plazában: az elmúlt három hónapban a Gaudíval együtt 6 új üzletnyitás volt a bevásárlóközpontban. Megnyitotta tizenkettedik magyarországi üzletét az Yves Rocher illatszermárka, a Camaieu francia divatmárka immáron az Arena Plazában is megtalálható, illetve SIX bizsu, ékszer üzlet nyílt a földszinten.

Az ételudvar kínálata pedig egy Il Treno pizzeriával és egy GURU Crépes&Wraps bárral bővült, valamint hamarosan átalakul a nemzetközi konyha kínálat: rövid átalakítás után megnyitja látványkonyháját a kínai Wok ’n’ Go gyorsétterem is.

További információ:
Nagy Nikolett – Arena Plaza Bevásárlóközpont
Telefon: 880-7026
Mobil: 70/373-7480
E-mail: nikolett.nagy|kukac|arenaplaza.hu
www.arenaplaza.hu


Írta: arenaplaza.hu , Dátum: 2011-03-28


ALMAF