NUBU Special by NIVEA Soft tánc- és divatbemutató (július 29.)

A Balaton fővárosa, Siófok legnépszerűbb homokos partján, a Coke Clubban mutatta be a NUBU 2010 TavaszNyári kollekcióját


NUBU Special by NIVEA Soft 2010A Balaton fővárosa, Siófok legnépszerűbb homokos partján, a Coke Clubban 2010. július 29-én mutatta be a NUBU 2010 Tavasz/Nyári kollekcióját, amelynek egyik fantáziadús darabját a megújult NIVEA Soft inspirálta. A NUBU Special by NIVEA Soft nem egyszerű divatbemutató volt, hiszen a kifinomult nagyvárosi stílusáról és formabontó egyediségéről híres magyar divatmárka kollekciójának felvonultatását egy lendületes kortárstánc bemutató előzte meg. Az előadásra a táncosok egyedi, külön erre az alkalomra készült ruháiban a NIVEA Soft termékcsalád könnyed, üde stílusa és színei köszöntek vissza.  A csütörtök este nagy meglepetése, először a Coke Club színpadán látható limitált szériás, variálható ruhadarab volt, melyet a NUBU kifejezetten a NIVEÁ-nak készített.„A végtelenül egyszerű és mégis ördögien furfangos kendőt a napsütés, a fiatalos könnyedség, légiesség, a laza nyári hangulat ihlette. A leheletvékony, pamut-selyem kendő egyedi szabásának és kialakításának köszönhetően mindenki a saját maga dizájnere lehet! Legyen szó egy nyári szoknyáról, felsőről, strand- vagy akár elegáns koktélruháról, ezek mind pár mozdulattal elővarázsolhatóak” – hangsúlyozta Garam Judit a NUBU tervezője. „A NIVEA is pont azokat az értékeket képviseli, amely a mi szempontunk is: jó minőség, kifinomultság és letisztultság” – tette hozzá.

Egy könnyed nyári viselethez a puha, ápolt bőr a legjobb kiegészítő: a NIVEA Soft egy univerzális krém, amely összetevőinek köszönhetően ideális mind az arc, mind a kezek és a test hidratálására is. Az idén tavasszal megújult és felfrissült dizájnba csomagolt krém tápláló jojobaolajat és E-vitamint tartalmaz, amely megóvja a bőr struktúráját. A NIVEA Soft kortól és nemtől függetlenül hosszú idők óta áll a bársonyos bőr szolgálatában.

Forrás: NIVEA


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-08-07


ALMAF