Győri divatrandevú

Murgui Mónika, fiatal divattervező

Murgui Mónika

Elegáns nőt tervez

A 2. Győri Divatrandevú I. helyezettje és Közönségdíjasa Murgui Mónika lett, akinek a HazaiDivat.hu különdíjként bemutatkozási lehetőséget ajánlott fel portálunkon. Először a férjét ismertem meg. Lelkesen fotózott a második sorból, állványról, marokfényképezőgéppel. Amikor megtudtam, hogy felesége a versenyzők között van, arról érdeklődtem együtérzően, izgul-e az asszony. Mire ő magabiztosan csak annyit felelt: 'Izgul, de feleslegesen. Ő fog nyerni.'Neki lett igaza. Mónikával aztán a HazaiDivat.hu által különdíjként felajánlott kollekciófotózáson beszélgettem. Kiderült, hogy az óarany ruhakollekciót direkt a fotózás kedvéért készítette el. Két modellöltöztetés között kedvesen és közvetlenül mesélt magáról, de mindvégig érezhető volt, hogy saját személyénél sokkal fontosabbnak tartja a ruhákat, az ő szeme fényeit.


2. Győri Divatrandevú lesz (2005. szeptember 10.)

Randizz Győrben!

Győri Divatrandevú’Álmodja kifutóra öltözékeit!’ - ezzel a felhívással buzdítják a 2. Győri Divatrandevú szervezői azokat a divattervező tanoncokat, hobbivarrőnőket és divattervezőket, akik szeretnék textilbe szabva látni álmaikat és megnyerni az 50.000 Ft-os fődíjat. Ha már annyit foglalkozol a tervezgetéssel, miért ne keresnél vele pénzt és némi dicsőséget? Ez is egy indok a sok száz közül, amelyik elhatározásra bírhatja a fantáziával és kézügyességgel megáldott divat-szerelmeseket, hogy ne menjenek el a nyilvános megmérettetés lehetősége mellett.


Modellverseny, divattervező verseny, fodrászverseny, sminkverseny

supermodel

A 2. Győri Divatrandevú Döntője (szeptember 10.)

2. Győri Divatrandevú - 2005Amatőr divattervező verseny profi kollekciókkal 

A randevú napján szemerkélt az eső, de a hangulat felhőtlen volt. Az amatőr divattervezők profi ruhákkal mutatkoztak be, miközben megmaradt a rendezvény családias hangulata. A verseny két díjazottja hamarosan portálunkon is bemutatkozik. A profizmus nem papír kérdése. A 2. Győri Divatrandevú (2005. szeptember 10.) főszervezője, Szuromi Eleonóra tehetséges versenyzőket, jószemű zsűrit és igényes kiállítókat gyűjtött egy csokorba. Persze ’neki könnyű’, hiszen a Ripsz-Ropsz Rövidáru üzlet tulajaként jól ismeri a győri divatélet szereplőit. Aki Győrben divattervezéssel foglalkozik, az mind hozzá fordul, ha valamilyen ruhakiegészítőre, csattra, gyöngyre, vagy boára van szüksége. A II. Győri Divatrandevún 13 ruha versengett egymással, melyek közül majd’ mindet tervezőjük mutatott be. A fantázianeveket viselő darabok közt felvonult a ’Tavaszi Szellő’, az ’Őszi Napsütés’ és a ’Színjáték’ is. Valamennyi versenydarab kiváló stílusérzékről árulkodott, és legtöbbjük tervezője trendérzékenyen alkotta meg saját kreációját.


A 2. Győri Divatrandevú szervezői július 15-ig várják a jelentkezést

2. Győri DivatrandevúMég 11 nap! 

Divattervezők, divattanoncok és hobbivarrónők! Győrben megmutathatjátok, mire vagytok képesek, ha divattervezésről van szó! És nem utolsó sorban megnyerhetitek az 50.000 Ft-os fődíjat. A 2. Győri Divatrandevú divattevrező versenyére jelentkezni 2005. július 15-ig lehet a szervezőknél, akik a jelentkezési lap leadását követően részletes tájékoztatót adnak a versenyzőknek. Jelentkezni lehet személyesen itt: Győr, Teleki utca 7. Ripsz-Ropsz Rövidáru üzlet; levélben itt: Dal-olló Bt. 9023 Győr, Fehérvári u. 5/c; e-mail-ben pedig itt: dal_ollo [kukac] freemail.hu. A verseny 2005. szeptember 10-én, Győrben lesz majd, de az ország minden területéről várják a résztvevőket.


A 2. Győri Divatrandevú Döntője szeptember 10-én lesz

Mához egy hónapra találkozzunk Győrben! 

A 2. Győri Divatrandevú divattervező versenyére a jelentkezés már lezárult, de a nézőtéren még akad szabad hely. Ha szeretnéd megnézni, mire képes a divat Győrben, vésd be a naptáradba a 2. Győri Divatrandevú Döntőjét 2005. szeptember 10-ére. 

ALMAF