2. Győri Divatrandevú lesz (2005. szeptember 10.)

’Álmodja kifutóra öltözékeit!’ - ezzel a felhívással buzdítják a 2. Győri Divatrandevú szervezői azokat a divattervező tanoncokat, hobbivarrőnőket és divattervezőket


Randizz Győrben!

Győri Divatrandevú’Álmodja kifutóra öltözékeit!’ - ezzel a felhívással buzdítják a 2. Győri Divatrandevú szervezői azokat a divattervező tanoncokat, hobbivarrőnőket és divattervezőket, akik szeretnék textilbe szabva látni álmaikat és megnyerni az 50.000 Ft-os fődíjat. Ha már annyit foglalkozol a tervezgetéssel, miért ne keresnél vele pénzt és némi dicsőséget? Ez is egy indok a sok száz közül, amelyik elhatározásra bírhatja a fantáziával és kézügyességgel megáldott divat-szerelmeseket, hogy ne menjenek el a nyilvános megmérettetés lehetősége mellett.A győri divattervező versenyre két kategóriában jelentkezhetnek a bátrak:

1.) iskolai rendszerben tanulók (20 éves korig)
2.) hobbivarónők, divattervezők (nincs korhatár)

A verseny 2005. szeptember 10-én, Győrben lesz majd, de az ország minden területéről várják a résztvevőket. Jelentkezni 2005. július 15-ig kell a szervezőknél. A jelentkezési lap leadását követően a szervezők részletes tájékoztatót adnak a versenyzőknek. Regisztrált felhasználóink Hírlevelünkből értesülhetnek a szervezők elérhetőségeiről.


Írta: Laura , Dátum: 2005-06-22


ALMAF