trüffELLE! a Királyutca-Designutca 2010-en (június 19.)

A Múzeumok Éjszakája 2010 idén is Design utcává változtatja a budapesti Király utcát. Kolyvek Antónia és Körtvély Adrienne, a trüffELLE! divattervezői STEP BY STYLE cím alatt vállalko


TruffELLE! 2010A Múzeumok Éjszakája 2010 idén is Design utcává változtatja a budapesti Király utcát. Kolyvek Antónia és Körtvély Adrienne, a trüffELLE! divattervezői STEP BY STYLE cím alatt vállalkoznak a tárlatvezetésre. Történik majd mindez egyetlen utcában, de négy helyszínen: KARE Lakberendezési Üzlet (Budapest, VI., Király utca 43-45.), TRÓFEA Grill Étterem (Budapest, VI., Király utca 30-32.), Kiss Edit Interior (Budapest, VI., Király utca 29.), VAM Design Center (Budapest, VI., Király utca 26.). A programok közt pedig lesz fotókiállítás, borkóstolás, stílustanácsadás, lakberendezési tanácsadás és a Harmónikus Enteriőrök c. könyv kedvezményes vására és dedikálása. De szó lesz design-ról, többek közt lehetőség nyílik a XIX-XXI. század belsőépítészetének és emblematikus design tárgyainak megtekintésére egy óránként induló tárlatvezetésen, valamint divat témájú előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők. Divat, design és bor - ez várható.STEP BY STYLE, avagy a design legyen velnk!

Mikor?
Kezdje a Mzeumok jszakjt a Kirlyutca-Designutca rendezvnnyel 2010. jnius 19-n, szombaton, 16-rtl!

Hol?
A budapesti Kirly utca ngy zletben:
KARE Lakberendezsi zlet (Budapest, VI., Kirly utca 43-45.);
TRFEA Grill tterem (Budapest, VI., Kirly utca 30-32.);
Kiss Edit Interior (Budapest, VI., Kirly utca 29.);
VAM DESIGN CENTER (Budapest, VI., Kirly utca 26.).

Mi?
STEP BY STYLE!- rrl rra, zletről zletre fedezzk majd fel a Kirly utca zleteivel s a trffELLE! tervezőivel.

Program!

16:00
TRFEA Grill tterem (Budapest, VI., Kirly utca 30-32.)
Fotkillts Kosztczky Mrk, Takcs Endre s Barbalics Nndor termszetfotsok 'AFRIKA' kpeiből.

17:00
KARE Lakberendezsi zlet (Budapest, VI., Kirly utca 43-45.)
A BOR STLUSA, a PESTI NŐ STLUSA! Stlustancsads a trffELLE! tervezőivel s borkstol a kivl Szirki borhz borkstoljval a KARE klnleges design btorai kztt. Figyelem, borkstol 14 rtl!

Egsz nap
Kiss Edit Interior (Budapest, VI., Kirly utca 29.)
Főszerepben a kreatv s harmnikus lettr kialaktsa-Kiss Edit lakberendező vendgei lehetnk egsz nap. Ingyenes lakberendezsi tancsads, valamint Kiss Edit Harmnikus Enteriőrk c. knyvnek kedvezmnyes vsra s dediklsa.

19:00-23:00
VAM Design Center (Budapest, VI., Kirly utca 26.)
Tudja mi a design? Mi most megmutatjuk. Formatervezs s divat minden mennyisgben a contemporary design art jegyben a VAM Design Centerben.

15.00–23.00
VAM Design Gyűjtemny – a XIX-XXI. szzad belsőptszete, emblematikus design trgyainak megtekintse rnknt indul trlatvezetssel. Philip Stack, Frank Lloyd Wright, Breuer Marcell - csak nhny nv a gyűjtemnyből.

19.30
'Vlogatott rzkeink!' a trffELLE! / Kolyvek Antnia s Krtvly Adrienne enteriőrk a nőiessg jegyben, desingsta s ms nyencsgek!

Előadsok:

20.30:
Folytassa, Pesti Nő!avagy a hirdetsek nem hazudnak!
s
Trendrend 2010 - aktulis formk, sznek, női szerepek
előadk: Krtvly Adrienne s Kolyvek Antnia (trffELLE!)

A belps ingyenes.

Forrs: Krtvly Adrienne


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-06-15


ALMAF