Szlovén frizurák londoni hatásra: Éljenek a '80-as évek!

A szlovén hajmesterek visszatérő vendégei a Divatfórumnak. Idén könnyed, letisztult frizurákkal érkeztek Budapestre, melynek neve: Subrina Professional New Style Collection 2006.


Zoran Gajic (Subrina) - Stella 2006

Szlovénia mesterfodrászai a Subrina színeiben a Stella Nemzetközi Divatfórum 2006 színpadán (február 26.)

A szlovén hajmesterek visszatérő vendégei a Divatfórumnak. Idén könnyed, letisztult frizurákkal érkeztek Budapestre, melynek neve: Subrina Professional New Style Collection 2006. A szlovén mesterfodrászokkal együtt a Subrina termékeit használó hazai fodrászok is bemutatták hajkollekcióikat.

  Zoran Gajic a göndör hajú szlovén mesterfodrász neve bizonyára ismerősen cseng a fodrászatban jártas olvasónak. Hogy ez továbbra is így legyen, arról idén is tett a mester: három pompásan vágott hajat vonultatott fel a Divatfórumon.

Zoran Gajic egy önvallomással kezdte, miután a színpad elejére szólította első modelljét: ’Ebből a dús, hosszú hajból megpróbáltam valamilyen frizurát készíteni, de minél tovább vágtam, annál rosszabb lett. Ezért végül úgy döntöttem, hogy meghagyom a haj természetes, szép esését, és csak a színét változtattam meg.’ A modell egy nemes mahagóni vöröset kapott.   ’Ennek a modellemnek a bájos arcához nem illenének a merev kontúrok.’ - mutatta be Zoran második hajmodelljét. ’Ezért laza, könnyed frizurát készítettem neki’ Az enyhén hullámos, vállig érő lobonc vörösesbarna lett.   ’Ez a modell az én kedvencem, mert neki is olyan szép, természetes göndör haja van, mint nekem.’ - nevetett Zoran, miközben harmadik hajmodelljét mutatta be a közönségnek. A vadóc csigák narancssárga színezése lángvörös hatást eredményezett.   A vágott hajak után láthattuk Andrej Trontelj mesterfodrász magasra tupírozott, vörös hajú amerikai milliomosnőjét, és a talpig fehérbe öltözött mézszőke szende szüzet. A szintén Subrina termékekkel dolgozó Nagy Sándor a tépett és a lépcsőzetes vágást elegyítette az általa készített frizurában.   A modellek Sellei Gabriella, a Stella divattervezőjének kollekcióit viselték.   A szlovén mesterfodrászok Londonból hozták az új hajtrendeket a budapesti Divatfórum színpadára. A látvány önmagáért beszélt: ’Éljenek a ’80-as évek!’
Írta: Ilze , Dátum: 2006-02-26


ALMAF