A Gombold újra háromfordulós pályázat lezárása

A pályázatot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium megbízásából a Design Terminál Nonprofit Kft. a Moholy- Nagy Művészeti Egyetem szakmai együttműködésével írta ki


A "Gombold újra" háromfordulós pályázat lezárásaként 34 egyéb pályaművel együtt NATI 100% PURE IDEA ( Gyulai Natália tervező) bemutatja a "Cifraszőr" című kollekcióját.

Az eseményre 2011. május 8-án 18 órakor a Szépművészeti Múzeumban, az Európa Nap programsorozat keretében megrendezendő nagyszabású divatbemutatón kerül sor, amikor a díjak kiosztására is sor kerül.
A divatbemutatóra szeretettel várjuk az érdeklődőket!A bemutatóra való belépés ingyenes, a Szépművészeti Múzeum befogadóképessége 450 fő, aki nem jut be, kültéri kivetítőn nézheti a showt.

További információ a versenyről:

A pályázatot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium megbízásából a Design Terminál Nonprofit Kft. a Moholy- Nagy Művészeti Egyetem szakmai együttműködésével írta ki.

A pályázat célja a tradicionális magyar öltözék- és divattörténeti értékek és hagyományok modern szemléletű feldolgozása, beemelése a hazai és nemzetközi divatszakmába, valamint a figyelem ráirányítására a fiatal magyar tervezőkre.

A versenyzőknek ruházati és kiegészítő kollekciókat kellett készíteniük tradicionális öltözködési formák, ruhadarabok és kiegészítők, alapanyagok, színvilág, díszítések és motívumok, technikák felhasználásával. Mindezt olyan formában, hogy az a mai kortárs divatba illeszthető és értelmezhető legyen.


Írta: news.metacompr.hu , Dátum: 2011-05-03


ALMAF