Szabados Iréne bemutatta 2007 Őszi hajkollekcióját a LOréal Professional ihletésével

A legújabb Szabados Iréne frizurákat a L’Oréal Professional 2007. őszi hajkollekciója és a párizsi divat ihlette.


Szabados Iréne 2007Csokoládé hölgy, Cukorka lány

A legújabb Szabados Iréne frizurákat a L’Oréal Professional 2007. őszi hajkollekciója és a párizsi divat ihlette. A francia divat és a cukrászmesterség találkozásából született édes, lágy, kifinomult frizurákat A hajszíntrendet az arannyal fűszerezett csokoládé és cukorka árnyalatok teszik izgalmassá.Egyéni <a href='/frizura.html' title='frizura'>frizura</a> - kedvezménnyel megvásárolható a Libri.hu-n

Könyvanánlatunk a témában

Milyen frizura áll jól nekem? Mit kell tudni a fodrásznak a hajvágásról? Lehet-e az én hajamból is ilyet csinálni? Milyen trükkökre képes a zselé, a hajfixáló hab, a hajszárító és a hajsütővas? Erre a négy kérdésre érthető és tömör választ kapunk a könyvben szereplő valamennyi frizurát illetően. Így minden nő könnyen rátalál az egyéniségéhez legjobban illő frizurákra.

Szabados Iréne Csokoládé hölgye 2007Csokoládé hölgy

A Majirel-nő maga a desszert. Ő az, aki imádja az ínyencségeket, a luxust és az életet. Fontos számára az összhatás, ezért hajkölteménye harmonizál sminkjével és öltözékével: a barna/csokoládé összes árnyalatát felvonultató ruhájához ezért arany kiegészítőket és make-upot párosít 2007 őszén.

A Csokoládé hölgy frizurák egyszerre édesek és nőiesek, színeik pedig a fényes narancssárgától egészen a hűvös gesztenyéig terjednek. A frizurák formája kerekded, miközben könnyed ráncolások jellemzik.

 

Cukorka lány

Szabados Iréne Cukorka lánya 2007 A Luocolor-nő élénk, fiatalos, merészen kísérletező nőtípus. A Cukorka lány frizurákban tincsenként megjelenő narancs, kivi és málna színei gyerekkorunk cukorkáinak világát juttatják eszünkbe.

A frizurához illő vidám színekben pompázó ruhaköltemények pedig - ahogy a selyempapír a selyemcukrot - egyszerűen becsomagolják a Cukorka lányt.

A haj-show stábja

Fodrász-stylist: Varga Csilla
Make up: Trucco Gáspár Viktória
Ékszer: Binder Bizsu
Ruha: MÁS, NÄTIUS
Koncepció-rendező: Mali Ildikó
Fotó: Scheili Béla

Fotók Szabados Iréne 2007 őszi hajkollekciójának Csokoládé hölgyeiről
Fotók Szabados Iréne 2007 őszi hajkollekciójának Cukorka lányairól
Mindent Szabados Iréne, mesterfodrászról a HazaiDivat.hu portálon


Írta: Szabados Iréne , Dátum: 2007-11-08


ALMAF