Végre hazájában is elismerik a trónkövetelő modell

Nagyon örülök annak, hogy bár az időm nagy részét külföldön töltöm, ott dolgozom, otthon is figyelemmel kísérik a karrierem alakulását és elismerik a munkásságomat


Palvin BarbaraMég csak tizenhét éves, de máris a leghíresebb modellek mellett vonul a világ legnagyobb divattervezőinek bemutatóin és olyan márkákat képvisel, mint például a Chanel. Palvin Barbara, a világhírnév küszöbén áll, bájos baba-arcával már Karl Lagerfeldet is elbűvölte, egy külföldi magazin pedig a hét modelljének is választotta korábban. A fiatal trónkövetelő karrierjét most hazájában is elismerik, a Glamour Woman of the Year legjobb modell címére jelölték a lányt, aki meglepő módon szabadidejében igencsak fiús sportokat űz.Palvin Barbara nevét már világszerte ismerik, a mindössze tizenhét éves lány hamarosan a legnagyobb szupermodelleket taszíthatja le trónjukról. Különleges vonásai Karl Lagerfeldet is rabul ejtették, a legmenőbb divatmagazinok címlapjain is pózolt már, újabban pedig – valóra válva kislánykori álma - a Chanel arcaként tündököl. A fiatal lányt most szülőhazájában is a legjobbak között ismerik el, hiszen Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő és Srej Zsófi mellett ő is harcba száll a Glamour Woman of the Year legjobb modellnek járó trófeájáért.

„Nagyon örülök annak, hogy bár az időm nagy részét külföldön töltöm, ott dolgozom, otthon is figyelemmel kísérik a karrierem alakulását és elismerik a munkásságomat. Természetesen óriási megtiszteltetés, hogy jelöltek.” – árulta el az Icon Model Management fiatal csillaga, aki ha haza utazik családjához, szokatlan módon meglehetősen fiús sportokkal kapcsolódik ki.

„Külföldön a szabadidőmet leginkább pihenéssel vagy városnézéssel töltöm, amikor otthon vagyok, igyekszem együtt lenni a családommal, barátaimmal. Legszívesebben horgászom vagy focizom. Horgászni a családommal megyek, ilyenkor tudok velük a legjobban beszélgetni, de egyúttal pihenhetek is, míg a foci megmozgat, miközben a barátaimmal szórakozom.” – mesélte nevetve Barbara, aki úgy véli, hogy a modellek a divat hírvivői, így igyekszik mindig odafigyelni, mit húz fel, ha utcára lép.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-02-17


ALMAF