a KAMÉLEON még ennél is több!

Nem volt még elege abból, hogy két táskát kell magával vinnie? Egyet a notebookja miatt, egyet a saját személyes dolgainak


Laoni KaméleonEz utóbbit Ön választotta az öltözékéhez, az előbbit a notebookja. Ennek vetett véget a LAONI design, mert a legújabb KAMÉLEON – NOTEBOOK táskái közül Ön választhatja ki azt, amelyik jó a gépének és összhangban van a saját stílusával.Ács Ilona iparművész eddig is különböző stílusú - klasszikus vagy extravagáns - notebook táskákat tervezett a LAONI-nak, melyeket szívesen használtak a divatosan öltözködő üzletasszonyok.

De a KAMÉLEON még ennél is több!

Laoni Kaméleon Laoni Kaméleon

Figyelembe veszi a szüntelenül változó high-tech diktálta követelményeket és azt, hogy az igényesen öltözködő nőnek saját stílusa van. Ez a gondolat hozta életre a LAONI legújabb, 2011 tavaszi-nyári notebook táska családját. Az Apple hívők éppúgy megtalálhatják álmaik táskáit, mint azok, akik más notebook márkát választanak.

Néhány típusnak más színű az eleje és más a háta, így olyan, mintha egyszerre két különböző táskája lenne. A hatást a notebook táskára kívülről rákapcsolható kisebb táskával még fokozni lehet, melyek eleje-háta szintén kétszínű. Csak egy mozdulat és a hatás olyan, mintha a táska viselője átöltözött volna, mert ezek a táskák - a kaméleon színváltozásához hasonlóan - alkalmazkodnak az öltözéke színvilágához.

A kampány most indult, az előzetes vásárlói tesztek pozitívak. A táskák megtekinthetők és természetesen meg is vásárolhatók a LAONI saját üzletében és viszonteladóinál.

„Válasszon saját maga és a notebookja számára”

„Öltözzön együtt összhangban a notebookjával”

„Öltöztesse a notebookját a saját stílusában”


Írta: apstudio.hu , Dátum: 2011-04-19


ALMAF